Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 84.166
- 13.275
- 2.483
Tiote'den ziyade arkada bizim forma ile dolasan abi dikkatimi cekti. Ne geziyor orada![]()
Sence Tiote iş yapar mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tiote'den ziyade arkada bizim forma ile dolasan abi dikkatimi cekti. Ne geziyor orada![]()
Tiote'yi de sayarsak 11 yabancı oyuncu oluyor. Denayer, Diarra ve forvet transferleri söz konusu. 3 yabancı yollamamız lazım bu saatten sonra çok zor gibi. Ya da Linnes, Donk gibi isimler tribünde oturacak.
TabikiIlk 18 de 11 yabanci siniri mi var?
Tiote-Selcuk ikilisi olur, tolga yedekte oturur ve rotasyonda kullanilir.
Selcuk'un kredisi var, takim kaptani, mourinho gelse bile selcuk kesilmez, gercekci olmak lazim. Riekerink daha bir kac gun once selcuk'un oynadigi oyunu begendigini soylemisti...
Bana kalirsa tabi ki tolga selcuk'un yerine oynamasi lazim, tolga mucadeleci oyuncu, dikine oynuyor ve henuz 24 yasinda, tolga'nin önunu acmamiz lazim. Selcuk son 2 yildir dogru duzgun top oynamiyor, hep yana oynuyor geriye oynuyor.
Tiote'yi de sayarsak 11 yabancı oyuncu oluyor. Denayer, Diarra ve forvet transferleri söz konusu. 3 yabancı yollamamız lazım bu saatten sonra çok zor gibi. Ya da Linnes, Donk gibi isimler tribünde oturacak.
o ne la josue geldi, tolga bidon denirken iyi cikti diye simdi süper bir transfer dönemi mi oldu, cok komik![]()
bence lesh bir transfer dönemi, kesinlikle beklentilerin altinda kalindi, eldeki cöpler de hala temizlenemedi
En son Drogba ile gonullerimizi fethetmistiCeylan Çalışkan'dan gözü kapalı oyuncu alınır arkadaş, adam bu işi biliyor.

Sence Tiote iş yapar mı?
Gecen sezon bilincli sekilde hic izlemedim bu yüzden bilmiyorum.
Diarra veya Leiva'yi izlemistim ikisi de muhtesem katki verirdi bize. Tiote hakkinda fazla bir fikrim yok su an/ son dönemlerde nasil bir durumda olduguna dair.