Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangi Galatasarayli istemez diarra da tiote de gelsin. Ama ffp diye bir kural var arkadaşlar. Biz sadece Türkiye liginde oynayacaz bu sene, neden tekrar ceza yiyelim ki. Daha takımdan resmen ayrılan olmadi. Beşiktaş bile ön libero da atiba dışında adamı yok alternatifsiz. Ben de isterim gelsin diarra ama ben lig için tiote tolga yeterli diyorum yedekte de Selçuk Hamit donk var. Biraz da maliyeti düşünmek lazım sonra Avrupada uzak kalmayalim. Bu takıma niasse gibi bir forvet de şart. Denayer gelsin ama eldeki stoperlerden biri gitmeli chedjou gitmiyorsa semih kiralansin. Boşa para vermiş olacaz

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dun biraz fevri davrandim Tiote konusunda. Diarra beklentiyi cok yukseltti maalesef...

Bugun Ugur Karakullukcu ne sacmaladi bu arada. Tolga
Tiote'nin rotasyon oyuncusu falan olacak dedi. Bir kez bile Selcuk kesilmesi lazim demedi. Hayal kirikligi...

Aslinda kendisini begenirdim ama
Bu yorumundan sonra gozumden dustu. Tolga ofansif olarakta , pas olarakta Selcuk'tan iyi. Attigi dikine basarili paslari Selcuk toplamda 8 macta atmiyordur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Muslera
Cavanda Denayer Serdar Carole
Diarra Tolga
Podolski Sneijder Bruma
Eren

Sub : Cenk , Chedjou , Hakan , Selçuk , Josue , Sinan , Niasse​

C. Palace Remyyi kiralamış şeklinde bir haber var şu an Sky sportsda

Sent from my iPhone using Tapatalk

Denayer 1 yıl için tekrar kiralanacak. Hafta içi resmiyete dökülmesi bekleniyor. (Evren Göz)

Tiote için Diarra beklenecek, her ikisiyle de sözleşme imzalanma ihtimali var. Pazartesi son gün Diarra için, herşey netleşecek. (Evren Göz)

Forvet için Niasse ile imza aşamasına gelindi. (Evren Göz)

yok sadece tiote ile imzalanacak.çünkü selçuğu yedek bırakamayız!

Hangi Galatasarayli istemez diarra da tiote de gelsin. Ama ffp diye bir kural var arkadaşlar. Biz sadece Türkiye liginde oynayacaz bu sene, neden tekrar ceza yiyelim ki. Daha takımdan resmen ayrılan olmadi. Beşiktaş bile ön libero da atiba dışında adamı yok alternatifsiz. Ben de isterim gelsin diarra ama ben lig için tiote tolga yeterli diyorum yedekte de Selçuk Hamit donk var. Biraz da maliyeti düşünmek lazım sonra Avrupada uzak kalmayalim. Bu takıma niasse gibi bir forvet de şart. Denayer gelsin ama eldeki stoperlerden biri gitmeli chedjou gitmiyorsa semih kiralansin. Boşa para vermiş olacaz

bjk bile derken? Bjk ile kıyaslama yapacak kadar düşmedik !!!
Iyiki bir iki maç top oynamaya başlamış tinerciler.

Ffp ye dikkat ediliyor ayrıca şu an. Diarra da gelsin tiota da systeme uyacaklar ise uzun vaadede takım projesinde.
Seneye takım daha oturmuş şekilde avrupada oynar işte

Bjk işi yalan oldu sanırım, o kadar cosmustu kargalar. Geçen yıldan kotu kadroları farkında değiller. Adam gomezi kaybetmiş abubakara kral muamelesi yapıyor.

Öyle gözüküyor. Hani piyasa yapsın diye bazen oyuncu oynatılır da. Maç 2-1 iken oyuna dahil olması göndermeyecekler gibi gösteriyor.

bjk bile derken? Bjk ile kıyaslama yapacak kadar düşmedik !!!
Iyiki bir iki maç top oynamaya başlamış tinerciler.

Ffp ye dikkat ediliyor ayrıca şu an. Diarra da gelsin tiota da systeme uyacaklar ise uzun vaadede takım projesinde.
Seneye takım daha oturmuş şekilde avrupada oynar işte
Tarihsel anlamda tabi kiyaslanmaz ama adamlar şampiyonlar ligi oynayacak bu sene biz sadece ligde mücadele edecez tiote tek gelse bile daha iyi bir orta sahamız var hem beşiktaş hem fenerden.

O değil de ne oldu bu yönetime yahu?!... Birdenbire takımın ihtiyaçlarını doğru şekilde tespit edip mümkün olan hamleleri yapmaya başladılar sanki!...Aman nazarımız değmesin de!:hat:...

Başımızda evlatcı değil işini yapan bir teknik direktör var

Her ne kadar alınan her isme hemen sıcak bakılmasada mevkiler doğru

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Burda yazılan poko da ilk asisti yaptı Karabükte. Karabük bu sene çok can yakar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt