Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öyle deme renkdash Salih müthis yetenek, Türkiye nin gelecegi :asd:
Slim fit hocam onun ne oldugunnu gordu. Romada 2 yilda 10 mac oynamamis adami bana 10 numara diye yutturmaya calisiyorsunuz dedi postalandi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlarda 2 oyuncu var ; kjaer ve wiel. Diğerleri öyle böyle değil, çöp oğlu çöp. Ben son yıllarda 3 büyüklerde çoğu böyle düz ve ayağı tahta olan başka kadro görmedim. Allah daha beterini versin, siz o pelteği savundukça daha çok beter olacaksınız . O adam yüzünden herkes sizden nefret ediyor ve de bu uzun yıllar sürecek

Sent from my iPhone using Tapatalk
Wielde cok iyi degil milli takima bile cagirilmiyor bizde sabri oldugu icin her sag bek iyi geliyor cavanda form yakalarsa wielden cok eksigi olmayacak

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlarda 2 oyuncu var ; kjaer ve wiel. Diğerleri öyle böyle değil, çöp oğlu çöp. Ben son yıllarda 3 büyüklerde çoğu böyle düz ve ayağı tahta olan başka kadro görmedim. Allah daha beterini versin, siz o pelteği savundukça daha çok beter olacaksınız . O adam yüzünden herkes sizden nefret ediyor ve de bu uzun yıllar sürecek

Çogu overrated, ama şen, topal ve fernandao gibi oyuncular abartildigi kadar kötü degiller.

Transferleri biraz önce bitirip takıma alışması lazım şampiyonlukta şansımız var bir an önce bitsin artık kim kalıo kim gidio

Takımımda 0 forvet olsun , fernandao denen kazmayı yine de almam. Şen bizde 18'e giremez. Topal ise ön libero yok diye belki , yoksa o da hücumu sıfır

Bence Fernandaoyu yeterince izlemedin. Hava toplarinda oldukça etkili bir oyuncu. Topu önde tutabilen, formda olunca baya gol atabilen bir forvet. Mükemmel degil ama ligde işi götürür

Ayrica Şen geçen sezon bir aralar ligin en iyi kanat oyuncusuydu. Naninin yapamadigini yapmisti. O da formda baya katki sagliyor takima.

Hamza Hamzaoğlu: "Ben bu kulübe eziyet ettirmeye gelmedim. Buraya gelirken bazı riskler aldım. Bursaspor başarısız olursa nereye gideceğim?"

Hamzaoğlu: "Transferleri mecburiyetten yaptık, kulübün durumunu düşünerek hareket ettik. Bu takımın zamana, beraber oynamaya ihtiyacı var."
Hamzaoğlu: "Zarar verdiğimizi anladığımızda burada olmayız. Taraftarımız bizi istemezse başımızı öne eğer, destekleri için teşekkür ederiz.

Hamza Hamzaoğlu: "Ben bu kulübe eziyet ettirmeye gelmedim. Buraya gelirken bazı riskler aldım. Bursaspor başarısız olursa nereye gideceğim?"

Hamzaoğlu: "Transferleri mecburiyetten yaptık, kulübün durumunu düşünerek hareket ettik. Bu takımın zamana, beraber oynamaya ihtiyacı var."
Hamzaoğlu: "Zarar verdiğimizi anladığımızda burada olmayız. Taraftarımız bizi istemezse başımızı öne eğer, destekleri için teşekkür ederiz.

hayırdır hamza korktun mu bursa taraftarından. bize iyi dikleniyordun

Yasin Yildirim Can Astarin aldigi ceza alsin, Can Astar Yasin Yildirimin yerine geçsin.

Bu iş huzur içinde çözülsün. :hat:

Arkadaşlar hesap bir arkadaşımın hesabı, ordakileri baya iyi trollemiş. Gülün geçin işte yav. Fake olduğu bariz zaten 10 dakika önce paylaşılsa çoktan bilinirdi.

Bence Fernandaoyu yeterince izlemedin. Hava toplarinda oldukça etkili bir oyuncu. Topu önde tutabilen, formda olunca baya gol atabilen bir forvet. Mükemmel degil ama ligde işi götürür

Ayrica Şen geçen sezon bir aralar ligin en iyi kanat oyuncusuydu. Naninin yapamadigini yapmisti. O da formda baya katki sagliyor takima.

Yeterince izledim diye diyorum , kafa topu atıyor diye iyi futbolcu olunmaz . Bu tür oyuncular insanları futbola soğutuyor

Galatasaray SK sur Twitter : "Lassana Diarra Galatasaray'da! [url]https://t.co/OL1xLuDfrP https://t.co/1ohvgtAR69"[/url]

kim bu lan bu forumda.. yüregimi indirdin seroo

AKolkoparan ?? ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ‏@AhmetGS_17 5 Min.vor 5 Minuten
@GaIatrasaraySK Bak bela okursam belini doğrultamazsın bi daha
0 Retweets 0 Gefällt mir
Antworten Retweeten
Gefällt mir
Mehr
Galatasaray SK ‏@GaIatrasaraySK 5 Min.vor 5 Minuten
@AhmetGS_17 ahmet abi naber? gsc'ye niye geri dönmüyorsun ya :(

bizden biri oldugu belli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt