Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cq-kpXXXEAA07A6.jpg:large

hehe,gülüsünü yiyim len..

Kıvırmaya gerek yok

Çıksınlar adam gibi şu şu sebeplerden alamadık desinler kimse bişey demez

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Derler, derler...Alınacağına dair tek bir açıklama olmamasına rağmen (Aptala verilecek en iyi cevap susmaktır) yıllık 17 milyon euro kazanan ekabir İbra alınmadı diye ortalığı yıktılar, gerçekleri konuşalım, ne anlatıyorsun?...

Bu sezon şampiyonluk çok önemli. Bu sezondan sonra Şampiyon bile SL için eleme maçına çıkacak

Ciksada bizim.icin degisen birsey olmayacak hatta mevcut durumdaki eslesme sistemi eskiden basarili olan takimlara ekstra bir avantaj saglayacak.

Ek olarak soyle bakalim bas takimlar aradan cikmis olaacak elemelerde hicbir sekilde gelme sansi olmayacak. Bu da demek oluyor ki eleme icin kapisacagin adamlar kuzdy ulkeleri olacak. Braga, kopenhag, d.kiev gibi uefa kalitesinde adamlari elemek zorundasin. S.ligine gitmek.istiyorsan e bi zahmet bu takimlari yen ya i kapisacagin takimlar bunlarin +5i.

Ayrica bu gune kadar on elemede elendigimizi hatirlamiyorum biz her turlu vurur gireriz. Allah ikinci yapmasin ama olursakta o sene s.liginde 2 turk takimi olur. Diger takim elemed elenirse bilemeyecem onun malligi sonucta. Cokta komik olur ha :D

Derler, derler...Alınacağına dair tek bir açıklama olmamasına rağmen (Aptala verilecek en iyi cevap susmaktır) yıllık 17 milyon euro kazanan ekabir İbra alınmadı diye ortalığı yıktılar, gerçekleri konuşalım, ne anlatıyorsun?...

Ya arkadaş burda ne kadar gergin adamlar var

Ya birinin yazdığı hoşunusa gitmedi mi içinde hakaret provokasyon falan olmamasına rağmen gergin cevaplar

Şunu anlatıyorum

Lokomotif Moskova ile sorun hal olursa tamam dedi yönetici

Şimdi olmazsa ve geçistirirlerse tepki ağar olur

Ama çıkıp şöyle bir sorun çıktı derlerse yada tekrar oturduk düşündük bütün bütçeyi bir oyuncu yerine eksik bölgelere dağıttık falan derlerse mesela tiote denayer niasse o zaman tepki çok abartılı olmaz

Ben bile dünkü maçtan sonra eğer geri kalan bütün bütçe bir oyuncuya gidecek ise takımın selameti için tiote forvet denayeri tercih ederim

Diarrayı tartışmıyorum bile... Farklı bir oyuncu ama benim için takımın genel selameti daha önemli

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

lens nasıl oyuncu iş yapar mı?
Psvde oynarken cok iyiydi sonra kieve gitmisti takip edemedim ingilteredeki son halinide bilmiyorum ama iyi futbolcu. fenerde orta saha problemi oldugu icin cok bir sey beklemeyin lens kanat oyuncusu

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt