Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diarra gelmesin para göz herifin teki

Tiote'nin maliyeti de uygun

2 sene öncesine kadar EPL de 30 maç barajını geçmiş bir isim

Kombine satışlarından;
30.000 kombine ortalama 2.000 TL dersek = 60.000.000 TL yapar = 17 M EURO yapar

Forma satışlarından;
Her forma başına %50 para kulübe kalsa = 160/2: 80 TL yapar

200.000 forma sayılsa her forma için 80 TL kulübe girse = 16.000.000 TL yapar = 4.8 M EURO yapar
----------------------------------------
Kombine + forma satışları= 17 + 4.8 = 21.8 M EURO yapar

Ben ne muhasebeciyim ne de çok iyi hesaplardan anlarım emin olun kulübün içindeki adamlar ne hesaplar yapıyordur doğru hamleler bizi uçurabilir yanlış hamlelerde felakete sürükleyebilir bence Diarra da gelecek Tiote de :D :D

Bütün bu hesaplar doğru ama işte uefanın bu sene için koyduğu kural kar zarar kuralı değil

Bu sene için konan kural maaş bütçesi 65 milyon €

Seneye eklenecek ikinci kural en fazla 10 milyon € zarar

O zaman tabi kombine Forma önemli

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bütün bu hesaplar doğru ama işte uefanın bu sene için koyduğu kural kar zarar kuralı değil

Bu sene için konan kural maaş bütçesi 65 milyon €

Seneye eklenecek ikinci kural en fazla 10 milyon € zarar

O zaman tabi kombine Forma önemli

UEFA sadece maaş konusunda 65 M euro altında kal dedi bonservis gibi konularda karışma yetkisi yok bu yüzden bu sene yapacağımız transferler seneyi de etkiliyor eğer ki seneye 10 M EURO sınırlaması varsa ki seneye yapacağımıza bu sene yapmak daha mantıklı bence parçaları birleştirince Diarra gelir diyoruz ama bekleyip görelim hala geleceğine inanıyorum

Ali Can YaycılıOnaylanmış hesap
‏@ac_yaycili
Diarra ve Tiote'yi sakın karıştırmayın birbirine. İkisi de olabilir, ikisinden biri de olabilir. İkisi de olmayabilir. Yarın büyük gün.

Olum bu ne lan,böyle habercilikmi olur bütün olabilecek şeyleri yazmış,yarın büyük gün hadi lan ordan değişik :D :D :)

Selman öztürk kayıplarda :) attı birşey tutturamadı yok oldu şimdi,iyide oldu birdaha gelmesin.

Nasri net 6 milyon euro maas aliyo . inanmadim pek ama city maasin yarisini oducek diyolar. Adam bugun son 15 dakika oynadi fenada oynamadi. Mac sonu aciklamalarina bakilirsa pek ayrilcak gibi durmuyo. Bu tinerciler neyin kafasini yasiyo kadro kurmalara baslamislar bizi yenceklermis totolari fena kalkti bunlara vodafone arenada koymak sart oldu.

öncelikle herkese iyi geceler özlemişiz ahaliyi uzunca bir zaman giremedim.

Maçları izledim keyfim yerinde vitor bu dick'ten daha iyi bir hoca bana göre.
Beşiktaş zaten kaldıramayacak şl lig kupa o tempoyu yapamayacaklar.
Umutlarım arttı kendi adıma bu sezon hemde fazlasıyla..Yanlız söylemeden edemeyeceğim bu hamzaya bu gün yapılanlara hiç üzülmedim aksine çok memnun oldum.

Şerefsiz çapsız hoca müsveddesi umuta sabriye hamite olcana söylediklerini hala unutmadım.Son olarak bursadan ligin ilk yarısında kovulacak dedim bu gidişle onu bile göremeyecek.

Geçen sezonu bizden çalan adam hamza hamzaoğludur demekki her durumda transfer yapabilecek bütçemiz vardı hemde geçen sezon cl oynuyorduk kim bilir bu dangalak kimleri istemedi
Az çok biliyoruz ama biri açıklasa daha bunu akhisarda bile çalıştırmaz kimse beter ol çapsız hamza..

UEFA sadece maaş konusunda 65 M euro altında kal dedi bonservis gibi konularda karışma yetkisi yok bu yüzden bu sene yapacağımız transferler seneyi de etkiliyor eğer ki seneye 10 M EURO sınırlaması varsa ki seneye yapacağımıza bu sene yapmak daha mantıklı bence parçaları birleştirince Diarra gelir diyoruz ama bekleyip görelim hala geleceğine inanıyorum

Evet tabi zarar kuralı sebebi ile bonservis bütçesi bu sene kullanılmalı

Ama renktaşlardan biri güncel maaş tablosunu yayınlamıştı burada

O tabloya göre geri kalan bütçe diarra için yetiyor ama o kadar

dün ki maçta defans ve forvet içinde takviye gerekli olduğu göründü

O yüzden bana göre takımın selameti için bütçeyi bütün eksiklere dağıtmak daha mantıklı

Diarra gelirse göbek atarım o ayrı

Ay aslan'a mi gececek

Allah yardimcimiz olsun nasil bir is bu yaw kimlerle ugrasiyoruz

Herkes yarını soyluyor Diarra için.Bence yarında olumlu olumsuz bir haber dusmez gibi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali Can YaycılıOnaylanmış hesap
‏@ac_yaycili
Diarra ve Tiote'yi sakın karıştırmayın birbirine. İkisi de olabilir, ikisinden biri de olabilir. İkisi de olmayabilir. Yarın büyük gün.

Olum bu ne lan,böyle habercilikmi olur bütün olabilecek şeyleri yazmış,yarın büyük gün hadi lan ordan değişik :D :D :)

Hislerim fena degildir yarin diarra kap geldi geldi yoksa yalan oldu . sali cars. Flan hikaye. Forvet flan alacaklarini sanmiyorum . denayer bi ihtimal gelebilir oda belki yani . uyutuyolar bizi bence ins. Yanilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt