Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bişey olmaz bacaksiz da oynar o.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

E ozm benim dedigime gelecegiz, adamlar bizi son gününe kadar uyutmak istediler. Gerekce bu olamaz.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

İbra olayında yönetim cephesinden hiçbir açıklama yoktu.Biz birkaç twitçilere bakarak kendi kendimize gaza geldik.

Burada yöneticilerden,medyadan,bir sürü gazetecilerden teyitler var.Bir çaba olduğu gerçek.Bu kadar komplike bir uyutma operasyonu olamaz.Bir pislik var ki halen KAP gelmiyor.Marsilya mı bonservis istemeye karar verdi,Lokomotiv cezayı takside mi bölmedi,Diarra uyanıklık yapıp daha fazla mı para istiyor,bilemem orasını.

bu işte bir iş var bu adamın kronik sakatlıgı filan yoktu son anda çıkmadıysa tabi

bence dursun akıllı davrandı ben de yeni yeni anlıyorum..Muhtemelen sakatlık problemini bildikleri için Kap bildirimi gelmedi temiz çıkarsa tioteyi alcaklardı..Temiz çıkmazsa diarra için son bir şans daha deneyeceğiz galiba.. En son Nigel de jong malına kalacağız diye korkmaya başladım

1.6 milyon pound à almışız işte Tiote transferi çoktan bitti bence.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

De Jong a kalirsak intihar girisimleri cogalir.

İbra olayında yönetim cephesinden hiçbir açıklama yoktu.Biz birkaç twitçilere bakarak kendi kendimize gaza geldik.

Burada yöneticilerden,medyadan,bir sürü gazetecilerden teyitler var.Bir çaba olduğu gerçek.Bu kadar komplike bir uyutma operasyonu olamaz.Bir pislik var ki halen KAP gelmiyor.Marsilya mı bonservis istemeye karar verdi,Lokomotiv cezayı takside mi bölmedi,Diarra uyanıklık yapıp daha fazla mı para istiyor,bilemem orasını.

Menajeri de twitterde söyledi.

12 Aug 2015
Mino Raiola ‏@MinoRaiola
Never met Galatasaray for Zlatan.

De Jong için geçen gün kim Wesley önerdi dedi. Biri demişti.

Hollandalılar kamp kurdu TR'ye.

Seneye Robbende gelecek bence. Bakalım o kime gelecek

Eren suan en iyi performansini verecegi yasta (28) Burak 27 yasinda trabzonda 33 gol atmisti bize geldigi sene 28 yasindaydi 20 kusur ve sampiyonlar liginde de atmisti. Bu yil erenden 20+ gol bekliyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dünyada 1 diarra mı kaldı ben anlamıyorum bunları gary medel i alırlardı isteseler bisürü adam var . Tiotede sıkıntı çıktı dizinde böyle adamlar istemiyorum gençte ddeğil inşallah diarra gelir yoksa sadece tioteyle bir yol olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt