Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evren , diarra'dan haber belleniyor diyor ve 1 ön libero alıncak diyor ; Gökmen jong akşam gelecek ama diarra da yanında olabilir diyor . Hay böyle işin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Orda hiçbir takım savunma yapmıyor ne pres, ne markaj. Rasgele, doğaçlama oynuyorlar. Hücumlar iyi sadece oda savunma yapabilen oyuncu grupları olmadığından. 0 Savunma.
Burda da zeminler kötü olmasa saydıklarının hiç birisi ligimizde de yok..en zor taraf zeminlerin kötülüğü ligimizde..hele bu sene anadolu kulüpleri çok kötü

Ön liberodan vazgeçip orta sahada 2 tane b2b ile oynamalıyız Tolga'nın yanına

Melo içinde neler yazılıp çiziliyodu ilk geldiğinde hatırlarsanız.

Sent from my iPhone using Tapatalk

melo geldiginde 28 yasindaydi, ona kalsa meloyla devam ederdik.
ama düsüste gecti.
ya genc dinamik bir orta saha yani 30 gecmemis veya en fazla 30 yasinda diarra gibi daha 4 sene rahatlikla oynaybilecek oyuncu alinmali.
bazi oyuncular 30zundan sonra düsüste olur de jongda öyle biri yoksa eple gitmezdi.
ha bazi oyuncular 30zundan sonra fizigi iyi olup 35 kadar oynar örnegin villarealda marco senna vardi adam 40 yasina kadar oynadi.
diarra böyle biri rahat 35e kadar oynar.

De jong bizim aradigimiz ön libero degil

Rakip yari sahada oynayacagimiz icin geri dönüslerde hemen müdahale edebilecek hizli bir ön libero lazim,yani diarra

De jong kotu futbolcu mu degil ama daha farkli bir adam sart

Hala akıllanmayan aptal yöneticiler olduğu müddetçe bizden bi nane olmaz...

Abuk subuk adam alacağına parayı gerçekten değecek adama ver zarar etmezsin..

De Jong'un oynayacağı yarım sezon bilemedin 1.5 sezon olsun..senin takımının çökmüş ortasahasına fark yaratmaz de jong..

Tİote de öyle aynı durum onda da var..

Tolga çok koşuyor çok mücadele ediyor yanına Lass gibi bi adam mükemmel olurdu.. yine her zamanki gibi transferin son gününde sıçıp sıvadılar..

Sneijder'e top sağlıklı bi şekilde gelmez tolga-de jong ikilisiyle.. baskıdan çıkamazlar..

De jong bizim aradigimiz ön libero degil

Rakip yari sahada oynayacagimiz icin geri dönüslerde hemen müdahale edebilecek hizli bir ön libero lazim,yani diarra

De jong kotu futbolcu mu degil ama daha farkli bir adam sart
Güzel bi noktaya değindin

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben yok dedin mi dedim ? İtalyadan bi anda MLS dedin bende Giovinco örneğini verip kaliteli oyuncular olduğunu söledim ne var bunda ?

Giovinco oraya para kazanmaya gitti 7-8m$ alıyor. De Jong dediğimiz adam ise Milan'da o kadar sevilmesine rağmen apar topar gönderildi ve 500k gibi bir para alıyor. Kendisi bile farkında bir cacık olmadığının yani. Bitmiş bir oyuncu bunu demeye çalıştım. Risk içeren bir transfer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt