Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[TABLE="class: auflistung, width: 307"]
[TR]
[TH]Doğum tarihi: [/TH]
[TD]30 Kas 1984
de jong selçuktan da yaşlı.bırak tolgayı selçuğu bile kesemez.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH][/TH]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TH][/TH]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

şu diarra nın niye olmadığını bir yazar duyumcu vs her kimse çıkıpta söylemiyor.problem ne oldu da bu adam olmadı kimsenin bir fikri yok.olup olmadığı da belli değil.ama jong ismi geçiyorsa büyük ihtimal olmadı sanırım.jong iyi diyen arkadaşlara da evet iyi idi 2 sene önce ki melo da o zaman iyi idi.şu anda temposunun yüzde 50 sinin gittiğini hesaba katarsak iyi bir hamle olmadığını söyleyebiliriz.saçma bir son dk transferi olacak gibi duruyor.allahtan tolga ciğerciyi almışız da tırt çıkarsa o oynar en azından.nafizoğlu futbol aklından beklemeyeceğim saçma günü kurtarma transferi olacak gibi.

Beyler içimden bir ses Diarra olacak diyor . Hadi inşallah müjdeli haberi alırız

de jong kötü çıksın hem yönetime hem rikerinke karşı negatif bi tablo ortaya çıkacak

Kötü cikmaz. Bunlar belli kalitede oyuncular. Faydali olur, katki saglar. Süphem yok.

Asil mesele, Diarra transferini belli noktaya getirmisken, bu transferden vazgecmemiz.

Cünkü Lassana Diarra bizi gercekten sampiyon yapabilirdi. Herseyiyle aradigimiz adamdi.

Neyse, hayirlisi olsun ne diyelim.

Tiote geçen sezon son haftalarda hep ilk 11 oynadı. Tiote de jongdan çok daha iyi bir isim olurdu ben sebep sakatlık olduğunu zannetmiyorum evlatci riekerink aldırmıştır de jongu yazıklar olsun de jong gelirse

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güya Tiote ile de imzalanmıştı. Sanmıyorum De Jong'un geleceğini. Bir sürü ismi veto eden TD'miz bence Lassana'yı ısrarla isteyecektir.
Olcan'ın sözleşmesi bu yüzden feshedildi bence.

de jongu geçen sezon alsak millet bayram ederdi.
Şimdi yerden yere vuruluyor bende istiyorum açıkçası diarrayı almamızı ama 31 yaşında adam yıllık 5 milyondan 3 sene 5 milyonda cezası çok para yani.

De jong işimizi görür sadece Türkiye liginde oynayacağız.Hani cl filan oynasak yetmezdi fakat bu lige yeter sanki rakiplerimizin mevkisinde xavi iniesta var....

Adam safi kalite çok paraysa çok para..Sneijder'in muslera'nın Drogba'nın Elmander'in Baros'un aldığı paralar hiç konuşuldu mu ? kaliteli adama vereceksin parayı..

Adam kaliteli olduğu için o paralar o kadar yüksek.. gelirse ortasaha resmen 3-4 level atlayacak..

Çok para çok para diyorsunuz da Selçuk'tan alsa alsa en fazla 1 milyon euro fazla alır.. bu mu çok şimdi..

Adamın borcunu ödemesi için biz gerekiyoruz. Bugün toplantıdan sonra kap gelir inşallah.

Beyler bu Donk kardesin asil yeri Stoper degilmiydi, bizde hic stoper oynadimi bu kerata ? De Jong etrafindaki oyunculari atesler bence, örnegin zaman zaman meloda oldugu gibi.

Haluk yürekli: Galatasaray'da Diarra tamam. Resmi imza için maaş bütçesinin rahatlaması bekleniyor. Olcan'ın sözleşme feshi imza için ilk adım.

Güzelim başlangıç girilen bu olumlu havayı bozdular son günde ....

Riekerink eğer bahsi geçen 2 hollandalıyı aldırırsa ayağına sıkar ...

Kötü cikmaz. Bunlar belli kalitede oyuncular. Faydali olur, katki saglar. Süphem yok.

Asil mesele, Diarra transferini belli noktaya getirmisken, bu transferden vazgecmemiz.

Cünkü Lassana Diarra bizi gercekten sampiyon yapabilirdi. Herseyiyle aradigimiz adamdi.

Neyse, hayirlisi olsun ne diyelim.
herkes diarraya şartlanmışken bu adamı almamız gerekiyordu. şuan leiva geliyor deseler tepki verecek duruma geldi taraftar. diarra transferiyle yönetim taraftarla arasındaki buzları eritirdi kombine, formalar alınırdı bi kenetlenme olurdu ister istemez de jong transferi beklentileri karşılamaz hele bide puan kayıpları başlasın kaos kapıda olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt