Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kombine satabilmek için nakit para bulunursa diyorlar sonra alamadık diyecek hırsızlar

Lassana Diarra'nın menajeri Lokomotiv Moskova’ya ödenecek 5 milyon euroyu peşin isteyince transfer gerçekleşmedi.(Futbolarena)

Abi sorun buysa çözülmeyecek bir şey değil yok mu zengin iş adamları 4-5 kişi toplasın kendi aralarında :oley:

Gelmesin bu haber doğruysa.Bu,Galatasaray'ı yolunacak kaz gibi görmektir.

Dursun normale donmeye basladi belli ki !!

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nazifoglu o roportajda 99% bitti diyor, ama hala aciklanmiyor, sebeb? Bu transfer yatti, baska aciklamasi olamaz. Tiote neden istanbul'a cagrildi ve saglik kontrolunden gecirildi, neden nigel de jong isimleri medya'da yaziliyor?

Alternatifimiz var diyerekten para kısma politikası olabilir. Dursun'un kafasının calısacağını sanmam ama böyle yapılıyordur diye düşünüyorum

Lassana Diarra'nın menajeri Lokomotiv Moskova’ya ödenecek 5 milyon euroyu peşin isteyince transfer gerçekleşmedi.(Futbolarena)

Abi sorun buysa çözülmeyecek bir şey değil yok mu zengin iş adamları 4-5 kişi toplasın kendi aralarında :oley:

Bizdeki iş adamlar vermeye değil yemeye sömürmeye odaklanmış

Ha bu arada klube nakit para vermeyen GS'lı iş adamları.

Bir işe yaramayan iş adamları.

Bu kadar yaygara kopardık ama daha 1 tane bile üst düzey transfer gelmedi.
Bu güne kadar alınan oyuncular trabzon,bursa ayarında.

Pazara gittim Diarra,
Akrabaya uğradım Tiote,
Eve geldim De Jong.

bipspor

sondakika01.gif

Riekerink' in kadro dışı bıraktığı adamlardan bir tek Olcan için emin değildim, en azından solbeke alternatif olarak takımda tutabilirdi ama saygı duydum, bir bildiği vardır diyerek...Umut gibi 1 yıl da değil, 2 yıllık sözleşmesi olan adamın sözleşmesinin tek taraflı feshi ilginç geldi, içlerinde en işe yarayabilecek futbolcu, ille talibi çıkardı, gerek şimdi, gerek ara transferde...

Riekerink' in kadro dışı bıraktığı adamlardan bir tek Olcan için emin değildim, en azından solbeke alternatif olarak takımda tutabilirdi ama saygı duydum, bir bildiği vardır diyerek...Umut gibi 1 yıl da değil, 2 yıllık sözleşmesi olan adamın sözleşmesinin tek taraflı feshi ilginç geldi, içlerinde en işe yarayabilecek futbolcu, ille talibi çıkardı, gerek şimdi, gerek ara transferde...

Olcan gitsin derim normalde ama Donk dururken Olcan üzerine yoğunlaşmak şaşırtıcı. Olcan'dan önce Donk gitmeliydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt