Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olcanin apar topar sozlesmesinin feshedilmesi butcede yer acmak icin harbiden. En az 2 kisi geliyo ins

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
Benim aklımda bu olayı almıyor.
Abi niye apar topar feshediliyor ? 2 gün var daha şimdi kriteri aşarız son ana kadar umut+tarık+olcan vs gider toplarız.Yani bizim kuralımız şöyle mi , 65 m € bir anlık bile geçilemez ?

Bu arada leventin bir ALLAH dediğine inanın başkada sözüne inanmayın,dursunun yönetimi ne bekliyorsunuz.

nazifoglu telefon görüşmesinde ne demiş arkadaslar ? özet gecermisiniz link iptal olmus

Ya gelmiş ismi yarım deli adlı adamı paylaşıyorsunuz, olmadı işte. Saçma sapan adamlara inanmayın artık , isme bak yarım deli

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sene 2016 hala Dursun'un adam gibi bir transfer politikasi izleyebilecegini sananlar var. Transfer en gec 1 ay evvel bitmeliydi. En son anda gene getirecekler copleri. Bakalim bu sefer evraklari duzgun hazirlayabilecekler mi...

Sizi kandırmak acayip kolay lan. Geçen sene İbra olayındada aynıydınız şimdide aynısınız. Yok Diarra falan anlayın artık şunu oturduğunuz yerden hayal kırıklığına uğrayacaksınız az mantıklı düşünün

yalnız diarra işi bu gece belli olur çünkü transfer olaylarının sonlarına doğru bizde hep böyle olumlu ve olumsuz haberler havada uçuşur.

Sightorsson kiralanacakmis opsiyonlu.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

De Jong gelirse bu taraftar oynatmaz onu. Sebebi de yonetim olur.

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben anlamadim bu isi. Olcan´in sözlesmesi apar topar feshedilince ne oluyor ki?

Atiyorum, "parami isterim" dedi, biz de ödemeye mahkum ediliyoruz, ne olacak? Bütceye yazilmiyor mu?

@YARIMDeIi 43 sn.44 saniye önce
Diarra için Hadımköy Alkent 2000 de ev ayarlandı fakat Diarra daha merkezi bir yerde oturmak istiyor yarın bu iş halledilir

Ciddi mi bu :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt