- 13 Ekim 2014
- 109.927
- 59.207
- 4.708
Adam butun kariyerinde toplamda 3 veya 4 kirmizi kart gordugunu biliyorsun dimi
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
welcome to turkey baska birseyde demiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam butun kariyerinde toplamda 3 veya 4 kirmizi kart gordugunu biliyorsun dimi
İste tam olarak bu on yargidan dedigin rakamlar olabilir renktaswelcome to turkey baska birseyde demiyorum
İste tam olarak bu on yargidan dedigin rakamlar olabilir renktas
Cavanda DMC oynamaz mı sizce? Bence bi denenebilir. Hızlı, tacklingi gayet iyi, tekniği de hiç fena değil.
Tabii tutarsa kötü yanı sağ bek Sabri'ye kalabilir.
Valla dalar bu adam en son guardiolaya daliyodu zor tuttular. Kadikoyde volkan bunu kesin kullanip ustune gidecektir.bundan dolayi olacak iste zaten. Birde Melodan dolayi kil olmuslar bize. Gecen sene her ota boka sari yada kirmizi yedik. Bak ne yaparlar De jonga. Adamda kafayi yiyip birisine dalacak
Valla dalar bu adam en son guardiolaya daliyodu zor tuttular. Kadikoyde ayi bunu kesin kullanip ustune gidecektir.
Valla dalar bu adam en son guardiolaya daliyodu zor tuttular. Kadikoyde volkan bunu kesin kullanip ustune gidecektir.
Gelince basliginda sohbet ederiz renktasArkadaş bir gelsinde sonra sohbet etsek![]()
Gelince basliginda sohbet ederiz renktasburasi gelebileceklerin konusulduguyer degilmi
Bu gelir buHeves sonra kursakta kalıyor iyi niyetten dedim ya![]()
Devşirme oyuncu duyduğum zaman artık midem bulanıyor olacaksa en kötü de jong diğer türlü tüm sezon acı çekiyoruzley:
Sigthorsson transferi ile beraber 14.1 milyon euro bonservis ücreti ödedik
Sattigimiz oyunculardan 9.5 milyon euro kazandik
Kagit üstünde 4.6 milyon harcama yapilmis oldu
4.6 milyon'a Türkiye ligi icin gecen sezona göre kadromuzu az cok düzelttik,alternatifli bir kadro kurduk diyebiliriz
bubbanın anlamı ne tam olarak arkadaşlar? acilll
söylersek ceza yeriz