Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ztn De Jong transferinin DIarra ile alakasi yok. Bu Tiote icinde söyleniyordu. Ben Diarradan umudu kaybetmis degilim acikcasi.

De Jong hakkında sosyal medyada yapılan yorumlara bakıyorum da fenerliler başlamış şimdiden bu adam kasap, çirkef gelmesin diye. Nasıl tırsıyorlar :D

Ztn De Jong transferinin DIarra ile alakasi yok. Bu Tiote icinde söyleniyordu. Ben Diarradan umudu kaybetmis degilim acikcasi.
Dün ceylan çalışkan tiote için konuşurken beni diarra zora girdi tiote gelsin diye aradılar dedi..yani burdan tiotenin diarra alternatifi olduğu görünüyor dünkü konuşmalara göre..

Aynen Ceylan Caliskan net bir sekilde Diarra gelmiyor diye beni arayip Tiote yi sordular dedi.

Diarra dan alakasi transfer olacakti diyen herifler yönetim icin calisiyor.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Ali Ece: "Muslera'nın, eşinden sonra en büyük hayranı benim. Abartmıyorum. Boş değilim ona karşı." (Radyo Bilyoner)

konuyu neden kaldırdınız yav Selman Öztürk'e söylerdik Tarık'a link atardı

Dün ceylan çalışkan tiote için konuşurken beni diarra zora girdi tiote gelsin diye aradılar dedi..yani burdan tiotenin diarra alternatifi olduğu görünüyor dünkü konuşmalara göre..

Benim bildigim Tiote Istanbula geldiginde Diarra görüsmeleri sürüyordu. Transfer isleri cok hassas. Her an hersey degisebiliyor. Saniyeler icinde X oyuncu Y takima katilabiliyor. O yüzden yarin geceye Kadar Diarra konusu kapanmis diyemeyiz bence. Bugünde Marsilya idmanina katilmamasi Transfer olasiligini 50% ye cikarmis oluyor. Ya Galatasaray yada monaco

Ulan zaten Donk 1.5 milyon para alıyordu Donk'u 1 milyon'a satabilsek işte De Jong alınır onun yerine.Lassana'yı şu formda en çok istiyenlerden biri bendim ama artık istemiyorum artık belli adam futbol'u değil parayı düşünüyor paranın kölesi Selçuk Burak gibi adamlar istemiyorum.Bize Galatasaray'a göndermezseniz kendimi sakatlarım diyen Josue'ler lazım.

Ceylan çalışkan hep iyi transferler getirmiş bize bence bu adamla çalışmak lazım hep

Adamlar 5. forvetini alıyor biz daha 2. yi alamadık.Bu şekilde nasıl forma rekabeti olacak,sakatlık olursa ne olacak?

Ben özel hastanede çalışıyorum, adamlar performansımdan memnun kalmazsa 15 gün öncesinden haber verip tazminatsız cezasız beni kovabiliyorlar. Bu Umut, Tarık gibi adamların sözleşmelerine akıl fikir erdiremiyorum. Adamlar net kötü, ama göndermek için bile milyon euro'lar döküyorsun. Futbolcu olmak varmış.

Ben özel hastanede çalışıyorum, adamlar performansımdan memnun kalmazsa 15 gün öncesinden haber verip tazminatsız cezasız beni kovabiliyorlar. Bu Umut, Tarık gibi adamların sözleşmelerine akıl fikir erdiremiyorum. Adamlar net kötü, ama göndermek için bile milyon euro'lar döküyorsun. Futbolcu olmak varmış.

Düyanın adaleti renktaş işte bizim alacağımız iki kuruş onuda burnumuzdan getirirler.Ama adamlar milyonlar kazanır oturduğu yerden birde üstüne para verip gönderiyorlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt