Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
simdi kendim baktim

mac sonu lig tv ses kismasina ragmen kibirbahce sevk edilmemis

bravo tebrik ediyorum alkis

Marsilya Carole u istiyormuş dünde dedim

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Neyse benim içime sinmedi ama sigtursun bile yedek forvet olmamasından iyidir. İnşallah başarılı olur alırsak. Keşke daha iyisini alsak. Ama vakit kalmadı. Aynısı önlibero için de geçerli. Vakit kalmadı. Son dakika şoku yaşatmasınlar bize en mümkün olanı vakit çok geç olmadan alasınlar yeter.

Galatasaray, Jason Denayer'i 1 yıllığına kiraladı. Oyuncunun bu akşam gelmesi bekleniyor. [DHA]

Galatasaray, Manchester City'nin stoperi Denayer'i 1 yıl daha kiraladı. Oyuncu, bu akşam İstanbul'a gelecek. (DHA)

:dans:

cedco gelmeden lille takım kaptanıydı yanlız yaptığı tek hareket ibrahimoviç'e bacak arası atmak geldi geleli 1 olumlu defans anlamadında faydasını bilmem.

Hatta top havadan geldiğinde 1.84 boyu olmasına rağmen daha beter hatalar yapıyor sezon başı 10 gol yediriyor bu takıma sağolsun çok istikrarlı bir abidir kendisi.
Gol yedirir ağır kalır topu taca atmak ister bizim kaleye şut gibi vurur kanser eder.Yan toplarda çok iyidir ama zıplayıp topa kafa vurana kadar genelde gol olur sonra sağına soluna bakar.
Yılda 3 milyon para alır.1 maç iyi oynarsa lütfedip 3 hafta sakatlanır....Ve bu forumda çokçana seveni vardır ereni beğenip sighortson'u beğenmeyen forum ahaliside cedcoyu yere göğe sığdıramaz asist yapmıs bu sezon bakalım kaç gol yedirecek...Bu adamın en verimli hali sakatlık dönemi.Böyle bir oyuncudur kendisi

Afiiii guuuud yeaaah yeaaah
Denayer iyi oldu

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Denayer tekrardan hayırlı olsun

yabancılarımız

Muslera
Carole
Linnes
Cavanda
Chedjou
Denayer
Donk
Sneijder
Josue
Bruma
Podolski
Sigturson

+ DOS

de jong öyle böyle cityde 3 sene top oynamış bir adam bu kadar düşürtmeyin bu adamı

Arkadaş hakikaten bu chedjou'yu nasıl savunuyorsunuz ya.Adam neredeyse her maç en az 2-3 tane kalemizde net pozisyona sebebiyet verecek bireysel hata yapıyor.Bu sezon iyice sapıttı.

Bireysel hata dediğim pozisyonların içine de ağır olduğu için arkasına sarkıttığı yakalayamadığı pozisyonları koymuyorum.Ayağındayken verdiği ve net pozisyona sebep olan pozisyonları söylüyorum.

Bu adam hadi ilk senesini geçtim son 2 yıldır berbat oynuyor.Savunulacak hiçbir tarafı yok.

Adam 2014-2015 sezonu şampiyonluğunda son 7 hafta oynamadı takım gol yemedi o süreçte.Ondan önce her maç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt