Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eeğer ciddi ciddi 6m'dan 2m gibi bir paraya inip bize gelirse de jong oynamak için geliyordur diye düşünüyorum,snip ile rieKingin katkısıda olur tabi.

Ortada net bir gercek var, aslinda düsündükce pislik bir gercek, transferleri JOR yapmiyor.

Serdar Aziz, Josue, Cavanda, Sigthorsson fln bu isimleri hoca moca istemedi, kandirmasinlar milleti.

Artık 2 günden az zaman kaldı.
Resmi yazışmaları yapacak adam eksiği varsa yardımcı olabilirim kulübe. Hani olurda fax falan çekemezler yine.

Benim umudum takimin iyi olmasindan degil fb ve bjknin kotu olmasindan. Yoksa cok iyi bir takim degiliz. 2010 daki gibi aradan siyrilan bi anadolu takimi olur mu bilmem

aslında farkında degiliz belki ama şu anda hem şikecilerin hem kargaların ihtiyacı olan adamı biz aldık yani josue

o sıgırların ortasahaların da bu tarzda tek adam yok salih tanisca manisca alakasız adamlar

Diarra tam bir yavşak belli oldu artık. Bizimkilerin mallığı buna alternatif üretemeyip günlerce peşinden koşması

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Benim umudum takimin iyi olmasindan degil fb ve bjknin kotu olmasindan. Yoksa cok iyi bir takim degiliz. 2010 daki gibi aradan siyrilan bi anadolu takimi olur mu bilmem
benim ümidim ne kuslar ne kargalar

benim ümidim kadro kalitesinin yükselmis olmasi ve takimda ki bir takim kisisel problemler cözülmüs gibi

sanki daha uyumlu bir ortam var

Bunu kaç kere söyledim sana.Hala aynısını yazıyorsun.Sercan,Bilal ve Furkan'ın 1 senelik sözleşmesi vardı.3'ünün toplam maaşı anca 2 milyon ediyordu.Biz sadece Serdar'a 4 senelik sözleşmeyle her sene 2 milyon vereceğiz.
Tamam işte o mecburiyetten odeyecegin 2 milyonu bonservisinden düş bende bunu 10 defa dedim sana. Yoksa kadrodan atman için o 2 milyonu bayılacaktik kardeş.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

24 saat içinde gelecek KAP'lar
-Tarık Camdal
-Salih Dursun
-Umut Bulut
-Ryan Donk(?)
-Denayer
-De Jong
-Diarra(?)
-Sightorsson

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Tamam işte o mecburiyetten odeyecegin 2 milyonu bonservisinden düş bende bunu 10 defa dedim sana. Yoksa kadrodan atman için o 2 milyonu bayılacaktik kardeş.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E ben de sana Serdar'ın 8 milyonunu da ekle o zaman diye 10 defa demiştim sana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt