Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen gün yine Selçuka formda diyordu bu. adam diyor Selçuku mu yedeğe çekersin dizilişimi değiştirirsin diye. Dizilişi değiştiririm diyor. Bu herif kara sevdaya yakalanmiş.
Kara sevdayla alakasi yok Galatasaray'in basarili olmasini istemiyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

isim vermiyor hoca ama satır aralarında ince ince soktu.

Gecen Enesi Hollanda televizyonuna konusurken gordum hattrick sonrasi, Ingilizcesi fena degil.

ardaya ve paracılara laf çatıyor özetle parator gerci kendiside senelik 3.5 milyon euro alıyor hamdolsun

Simdiye kadar anladigim meshur cete yine yapmis yapacagini

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yarin mi yoksa persembe gecesimi transfer dönemi bitiyor?

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

hoca geri adım atmadım atmam diyor GOODBYE Arda hahahahaha :D

ne konuşuyor insan anlamıyor anlarken sonunda unutuyor , hoca git bi türkçe öğren be.
aydınlatacam sizi dedi geldi şimdi konusmayacam bildiğiniz gibi diyor şaka gibi bi adamsın vesselam .

Kendini çok rahat ifade edebiliyor. Konuyla bağlantısı olmayan şekilde konuşup cevaplar vermiyor.Ve bunları çok akıcı konuşur iken beceriyor. Maalesef bunları Türkiye yetişmiş futbolcularda çok nadir görebiliyoruz.

İnsanın kendini yetiştirme şekliyle alakalı ama bu. Geneli bahsettiğin gibi olsa da düzgün bir yol çizen kendini güzel ifade edebiliyor. Senin bahsettiğin tayfa aldığı ilk parayı arabaya yatıran sonradan görmüşler.
Sonra götü yayııp yatar. 2 sene içinde de profesyonel futbol hayatı biter.

Enes kendine iyi bakıyor belli ki. İnsallah basarılı olur.

Bizim o kadroyla Fransa'da iş yapamamamızın sebebi iç karışıklık olduğu çok belliydi.

Yoksa uzun yıllardır kurulmayan bir kadro vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt