Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Omeruo snap hesabından Türkiye mesajı paylaştı; "Hey Türkiye. İşte geliyoruz..."

Besiktas bi Aboubakar i alabildi :asd:

Birazda gulelim

67920b6216e7d30c8e667501784f4744.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu ne lan :D

Yesilcam Filmi gibi dram

GSC fransa muhabirimiyim ben leo ya gökhan sancaka filan sorsana bunu yousef :D tahminim karakter zaafiyeti çektiği için.

@Gökhan Sancak
fransanin gülü anlatsana

Resmi twitter hesaplari mi yapiyor yoksa taraftar hesabi mi?

Yok yahu taraftar grubu sadece. Beni de takip ediyorlar Twitter'dan. Yapmayın etmeyin dedim dinletemedim.

VEaYVr.jpg

Chelsea 37 milyon Euro teklif etmiş David Luiz e

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Her yer tamam da bir stoper icime sinmiyor ya.ched serdar balta semih denayer hic biri guven vermiyor.

Ulan Avrupa'da nasıl bir isim yapmışsak artık Dursun bile batıramıyor. 40 50 milyonluk piyasada hareketlendirme yaratıyoruz. :asd22:

Ulan
Trabzonlular tt baslatmis. Yorumlara bak yaw...

acad6fa84e57f94bf540e6b477387167.jpg

Diarra ile anlaşsak bile Dursun Basganin yanlışlıkla Lamine Diarra yi alma tehlikesi bulunuyor unutmayalım

Evet büyük ihtimalle bu sene jong ve denayer'in gelmesi ile bitecek . Sonuç olarak geçen seneki rezaletten sonra bu sene Serdar Aziz dışında her hareketini olumlu gördüğüm bir sezon geçirdik. Özbek bu sene bence biraz itibarını düzeltti ama devam ettirmesi önemli . Aziz gibi insanlar varken gerçi Özbek gibi insanlar daha iyidir , utanması vardır en azından . Bu sene artık stat dolar umarım , geçen seneki gibi stadın bomboş olması her taraftar gibi beni de üzer . İnşallah guzel maçlarla şampiyonluk kazanacağımız bir sene olur renktaşlarım, kardeşlerim .

ciddi soruyorum ltf ciddi cvp ver.bu talisca yı kaç kere izledin.hiç izledin mi daha doğrusu.

2-3 kere izledim, futboldan anlayan adam oyuncunun oynayisindan yetenekli oldugunu anlar zaten, bosuna zamaninda ''wonderkid'' kelimesini kullanmadilar talisca icin.

Benfica'da jonas ikinci forvet oynadigi icin talisca fazla ilk 11'de sans bulmadi. Besiktas'da iyi performans sergileyecektir, zamanla gorursun.

sayer920: EKMEK VEREN ELI NASIL ITERSIN CANER

sayer920: SOGUK KIS GÜNÜ BIR SOBA VEREN EVE NASIL IHANET EDERSIN CANER

sayer920: YAPMA ETME CANER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt