Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selman Öztürk

salı günü istanbul'da yazmışsınız da bitti mi transfer? Sorun çıkma ihtimali falan yokmu yani su saatten sonra?

İnşallah alternatiflerle anlaşmışızdır. Alamayız çünkü Lass'ı. Nasıl bu kadar umutlusunuz hayret ediyorum

pogba'yımı istedik ne ettik?

nedir bu çile.

Vallahi küçük Hıncal Uluç gibisin, yemin ederim her yorumun Adamı çıldırtır. Hep eleştirili bir dilin var aman eğer öğrenci falansan gazeteci olmayı düşünme yoksa bir Hıncal daha kaldıramaz bünyeler :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hakan sen iyimisin ya? Eskiden böyle değildin sen ya, yada benden kactı?

İnşallah alternatiflerle anlaşmışızdır. Alamayız çünkü Lass'ı. Nasıl bu kadar umutlusunuz hayret ediyorum
sebebi neydi ki.. neden gelmesin şu an zaten haberleri çıktı bizim yönetim açıkladı gelmek istediğini bi sebep yok gelmemesi için gomis bile ayrılabilir demiş marseille başkanı ayrılır demiş daha ne olsun yabancı basın vs

Drogba'nın girdiği Akhisar maçını izledim izlemez olaydım..ne günlerdi be Selçuk'u bile seviyordum o zamanlar

evet o da dedi ya herkes farkında artık geri sayım için.ayrıca lass için bir fırsat burası seneye clde oynucak neden gelmek istemesin marseille o kadar büyük takım değil

Yönetim kanadına güvenmiyorum. Aysal olsaydı bugün formayla sahadaydı çoktan hatta belki Leivayı almıştık belli olmaz. Ama işte yönetim harbi kafamı kurcalıyor şunun şurasında zaten kaldı 4-5 gün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt