Onur Arıca
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2009
- 3.951
- 128
- 1.503
Denayer serdar ikilisi oturursa güzel işler yaparız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk 11 'de yedek klubeside harikaMuslera
Cavanda Serdar Denayer Carole
Tolga Diarra Sneijder
Podolski Eren Bruma
Cenk
Hakan
Linnes
Selçuk
Sinan
Josue
Niasse
SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bursaspor başkanı Ali Ay: ''Aziz Yıldırım yanlış anonsun etkisinden kurtulamamış''![]()
![]()
Denayer iyi degil, muazzam.Dün o Gökhan denilen adam , 24 tvdeki; kızdım falan ama gerçekten yönetim rezil, hepimizi Eren'in 11 olduğunu kabul ettirdi. Umut denilen adamdan sonra ben oynasam bile sevilirdim. Denayer iyi oyuncu ama en son gerekli yer , nicelik olarak .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Josue'nin gelişi ve geçen Dursun ile olan yemek mental olarak formunu arttırabilir..
Çok tuhaf işler yapıyoz. Libero ve forvet hala yok.
Linnes hiç solbekte oynadı mı acaba
Muslera-Cavanda-Ched-Denayer-Carole-Tolga-Gelmez-Bruma-Sneijder-Podolski-Eren
21. Sampiyonluk hayirli olsun.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Solbek 1 oyuncu diyip durmayin bence cavanda ve linnes cok rahat yedekler orayi. Ikinci bir carole alacak degiliz heralde carole banko yedegi linnes iste.
Fazlaliklar
Salih, donk, her seneye sakat baslayan semih,chedjou bunlardan en az ikisi gitmeli. Ha soyle dusunuyorum chedjou tamam istemiyoruz 2.2 aliyorda haci baba 1.7 alan ve ne oynadigini goremedigimiz semih denen adam var.
Salih semih zaten chedjou kafar aliyor o iki mal gidip chedde kalabilir. Veya ucunu salla bir adam daha al zor degil deadline transferlerinde surpriz kayniyor biliyoruz.
Hakan-serdar-denayer-ched-semih mevcut defans hattimiz ve cidden yetersiz hala. Sakatlanmaya cok musait 5 oyuncu.
Neyse donk kalsin yedek stoper olarak en azindan sakatlanmaz.