Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene ibrahimovic dediler kimseyi almadılar gene öyle bi şey yapabilirlerdi tiote'ye şükretmek lazım. Bu yönetimden diarra gibi bi transfer beklemiyodum şaşırtmadılar

Tiote diarradan önce gündemdeyken burdakilerin cogu olumlu bakiyordu.
Bekleyiyelim biraz, her habere oldu gözüyle atlamiyalim. Diarra da hergün bir olumlu bir olumsuz haber cikiyordu. Bakarsiniz Tiote degil baskasi gelir. Ayrica Tiote olsa bile, bu yönetim icin Tiote bir basaridir.

En cok merak ettigim konu, bu Tiote simdi ne kazanacak bizde?

Olay su;

1 - Newcastle 2. ligte oynuyor, yani piyasa iyice düstü
2 - Tiote orda kalsa ne bileyim maksimum 1 milyon net alacak

Eminim biz en az 2.5 milyon verecegiz.

Tiote boş bir oyuncu değil takım defansı için çok iyi hamle ama lass başka bir şey pas oyunu için oyunun iki yönünü de oynayan ender futbolcular dan bende hiç inanmadım geleceğine hala da inanmıyorum ama olurda gelirse yılın transferi olur.

Gecen sene %85 pas isabeti ve ve ortalama 19 metre pas uzunlugu ile oynamis .

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yuh be arkadaş yuh tiote'ye hemen sallamışlar diarra olmadan önce ne gözle bakılıyordu,diarra olayı tam saçmalık zaten ama tiote kesinlikle kötü oyuncu değil ama box to box değil,görev adamı çok iyi top çalar basar vesaire yani zaten dos istiyorduk topu ileriye tolga taşır.Diarra verilecek paraya da forvet alınır iş biter.
Denayer-Tiote-Forvet(buda zenco olsun) :)

Tiote hakkında bilmediğiniz Bilgiler
Part 5

# Tiote Ekim 2013 sahte bir araba ehliyetli ile yakalanmış, ve kıl payı bir mapus cezası dan kurtulmuş.

180 Saat belediye iş / sosyal projelerde çalışma cezası kesildi.

Newcastle United player Cheick Tiote arrives at court for fraud hearing - YouTube

Judge James Goss said Tiote, 27, avoided jail only because he pleaded guilty and added: ‘I have no doubt that, using your considerable talent, you will be able to assist others in the community by encouraging them and passing on your skills that way.’

Diarrraaa ve tiote kardosu

----------muslera-------

Cava-şeccu-hakan-karol

----------tiote-------

---diarrraa---selçuk

Podolski---------bırıma

-------komisyon

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yönetimden para yiyenler yüzünden bu hale geldik. Astana maçında maçı bırakıp yönetim istifa diye bağıran herkesi dövmeye kalktıklarını unutmadık. Konya 'da kupa töreninde yönetim istifa diye bağırmak istedik susturulduk onu da unutmadık. Şimdi de kimsenin niye Lass değil Tiote demeye hakkı yok. Taraftar iki sakız kupası gördü diye yumuşadı, müstehak.

Avrupa'dan severek takip ettigim tek takim senelerdir Newcastle oldugundan, Tiote'yi de cok cok iyi biliyorum. Kendisini uzun uzun anlatmak yerine de sadece sunu kendimce soylemek istiyorum, Tiote bildigimiz 5 sene onceki Tiote degil. O halinden eser yok, bitik durumda. Ben gelmesini istemem acikcasi. Selcuk&Tolga ikilisini kesecek dinamizmi bile kalmadigini dusunuyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt