Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlış bir algı vermeyeyim, Gökmen'in konuştuğu gazeteci olumlu konuştu. Sıkıntı mantık hatasının çok olması, ona göre tek sorun Marsilya ile bonservis pazarlığı . Buradan zaten insan kıllanıyor, yoksa sonradan gelen arkadaşlar gelmiyor dendi gibi anlamasın. Kısaca herkes bu hafta sonu belli olur diyor ki zTen perşembe sezon bitiyor .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Marsilya bonservis alabilecek olsa bu transfer ilk günden yatardı bence hem onların teknik direktörü Diarra yarın gitse şaşırmam demedi miydi?
Marsilya en fazla bu Diarraya kesilen cezanın bir kısmını kendisi falan ödediyse ora ile ilgili belki bir hakları olabilir ki onada ihtimal vermiyorum ben
Diarrayı alamazsak yine bizimkilerin beceriksizliği yüzünden olacak

ligde yabanci ön libero kim var gözden düsen?

muhtemelen onu alirlar son gün (bknz cavanda)

GAMASPOR // M'Bokani olmadı, Adebayor'a veto

Mbokani nin maliyeti fazla mis (3 milyon maas, 2 milyon kiralik bedeli); Riekerink Adebayor u veto etmis. :o

Kimi istiyor merak ettim.

Valla bu rikering de yani, ben de beğenmiyorum adebayor falan ama eto yok bu yok. Yasin mi oynasın , her şeye veto. ZAten gelecek adam rotasyon için gelecek, ya rikering de yönetime benzedi işte son günlerde

CqzT_5tWEAEdBOL.jpg

:nargile:

Ayman Abdelaziz duruyosa alalım onu hem ligi de tanıyo canavar gibi biçer herkesi orta sahada.

Şu kargalara gıcık gitmeye başladım Twitterde . Kendilerini kiralıklarla bir şey zannediyorlar . İstersen messi al , kiralık mı ; gidecek mi , evet. Susun o zaman .

En zararlı Diarra çıkacak bu işten garibim dursunun harbiden kendini alacağını düşünüyordur başka yerede bakmiyordur

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt