Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökler üstünden gelen bir karaar vardır

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taraftar da girmesinden yana artık lassana nin. Böyle oynayacaksa gerek yok diyorlar

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

İntikam vakti Marsilya'ya bir kuruş bile verilmeden alınacak o siyah oğlan.. Ribery'nin intikamı yıllar sonra ;)

tam Diarra gelecek Bruma gidecek gibi duruyor hevesimiz kaçmaz umarım ya da Bruma giderse iyi topçu alınır umarım

Diarra nin Kontratında serbest kalma maddesi diye bir şey yoktur. İmza attığı zaman söz vermişler buna kolaylık sağlarız diye kolaylık dedikleri de imza parasından bahsediliyor.

Rusların kucaktan İn Fransızların kucağına otur.bu ne ya ,ben sevmedim ,olmasın bu transfer.gitsin diarraam da nerede oynarsa oynasın

İntikam vakti Marsilya'ya bir kuruş bile verilmeden alınacak o siyah oğlan.. Ribery'nin intikamı yıllar sonra ;)

İntikamı mi kaldı adamlar Son 3 yılda ne çektiler hiç bir vefalı topçusu çıkmadı. Hepsi beleş kaçtı. Drogba bile elinin tersiyle reddetti geri dönmeyi amerikaya gitmeden önce ve bize gelmeden önce iki kez

Hava 15 derece şuan oğlan kızı taşa yatırdı gemiriyor balkondan izliyorum karanlıkta bakalım nereye kadar gidecek

Ateş bastı beni bir yerden transfer bir yerden puro bir yerden görüntü önümdeki

diyarraaa gelmedimi daha son durum ne? toplantıdan ne sonuç çıkmış??

Evet kötü durumdalar ama olsun kalbimizi söküp almışlardı alengirli yollardan. Sıra bizde:)

Hay allah belanı versin belediye ışıkları kapattı saat 12 oldu bişey gözükmüyor artık :(

Yarın bizden de sıkılıp giderse ödemeyi taahhüt ettiğimiz ceza ve marsilya ya(hesapta) ödeyeceğimiz para bize kaçar sonra da futbolu bırakırsa ne olacak.haberler çok saçma yada bizimkiler hakket andaval
Bizim yönetim için gayet normal bi davranış olur.

Biri geçmiş sayfalarsa söylemişti;

cezayı ödeyip diarrayi başka kulübe kaptirabilecek yeteneksizlikte bir yönetime sahibiz

HELAK OL YAĞLI SURAT!

nerde bu hakan yarın görecem onu diarra geldi gelecek

Kanal 24 te konuşan Gökhan Dinç, ne itici ne küstah biri yaw?!...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt