Onur Arıca
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2009
- 3.951
- 128
- 1.503
Ne ağzından mı öpmüşHava 15 derece şuan oğlan kızı taşa yatırdı gemiriyor balkondan izliyorum karanlıkta bakalım nereye kadar gidecek
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne ağzından mı öpmüşHava 15 derece şuan oğlan kızı taşa yatırdı gemiriyor balkondan izliyorum karanlıkta bakalım nereye kadar gidecek
o daha kötü gerçekten ama troll olduğu okyanus ufkundan bile görünür.. italyan menejer yok sıkıyoYa gelmezse o zaman 1 sene yazar
ne diyorsun sen hocam![]()
Sergen mi gökhan mıGökhan dinc konusurken Agiz burun dalmak isterim acikcasi
Sergen mi gökhan mı
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne ağzından mı öpmüş
Oğlan tam dolandıracakti ışıklar kapandı hay benim şansıma
Kararsiz kaldim
İntikam vakti Marsilya'ya bir kuruş bile verilmeden alınacak o siyah oğlan.. Ribery'nin intikamı yıllar sonra![]()
iyi olmuş günah güna :asd22:
Ne günahı benim evin önü plaj 200 metre ilerisi nudistler plajı yani mayolu girmek yasak sadece çıplaklar girebiliyor gayet doğal şeyler burda bunlar
İntikam vakti Marsilya'ya bir kuruş bile verilmeden alınacak o siyah oğlan.. Ribery'nin intikamı yıllar sonra![]()
Göbeğini ne yaliyordu en son ışıklar kapandı
kariyer demiş ama normaldir kariırr deseydi tam ingiliz olmuş dicektim
Ne günahı benim evin önü plaj 200 metre ilerisi nudistler plajı yani mayolu girmek yasak sadece çıplaklar girebiliyor gayet doğal şeyler burda bunlar