Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyice boku cikti bu Diarra olayinin.

Tek istegim lige ön liberosuz devam etmemek. Keske Leiva icin biraz daha fazla para teklif etseydik de onu koparabilseydik Liverpool dan. Diarra kadar zor olmazdi diye düsünüyorum.

Arkadaş böyle bir iş mi olur Kimsenin bi şey bildigi yok. Ne hoca nin ne bizimkilerin ne medyanın kimse emin konuşamıyor.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Marsilya Teknik Direktoru acıkladı | 9min

"Daha önce söyledim, bu konuda sakinim. Lassana'dan biraz daha sabırlı olmasını istedim. Bu maç bizim için kritik bir maç değildi ama Lassana'nın performansı çok enteresan ve iyiydi. Lassana Diarra'yı oynatmayı seçtik, onunla kontrat uzatmak istiyoruz. Bu maç Lassana'nın son maçı mı değil mi bilmiyoruz, umarım son maçı değildir."
kaynak sporx yalnız,fena konuşmamış

Arkadaş böyle bir iş mi olur Kimsenin bi şey bildigi yok. Ne hoca nin ne bizimkilerin ne medyanın kimse emin konuşamıyor.

Bu yönetim daha ne kadar aptallaşmalı ? neden istifa etmiyorlar artık ya.

İngiliterden alternatif var diyorlardı mikel dışında,Mulumbu olmasın o

diarranın kontratı zaten 2019a kadar büyük ihtimal maaşını arttırma teklifi yapacaklar ama bizim seviyeye çıkamazlar nasıl olsa buradan döneceğini düşünmüyorum

Diarra işinde de bir skandal kokusu var. Parayı indirip Marsilya'da kalacak gibi duruyor.

diarranın kontratı zaten 2019a kadar büyük ihtimal maaşını arttırma teklifi yapacaklar ama bizim seviyeye çıkamazlar nasıl olsa buradan döneceğini düşünmüyorum

Bizim seviye ye nasıl çıksinlar adam net 1.1 milyon Euro alıyor şuan.

55eb6082f018fbb8f8bd2998.jpg

Diarra ile görüşen bu herifti. Daha getirdiği tek topçu yok uğursuzun.

Ceza 5 milyon'a Indiyse marsilya cezani ödeyelim takimda kal diyebilir

Ülkede yasanan olaylardan sonra esi Gelmek istemiyordu,marsilya böyle bir teklif yapsa hemen Kabul eder diarra

Bizim camiada is bitirici adam yok arkadas. Hepsi pisirik midir nedir. Gidecen geliyorsan gel gelmiyorsun sekter git. Benim verecegim parayi baska yerde bulamazsin. Anca Marsilya'da curur gidersin gibi konusma yapacaksin bakalim geliyor mu gelmiyor mu.

olumsuzluk forumun ruhuna işlemiş.kötü geceler.

Banada sanki piyasa değerini yükseltip reklam yapıyomuş gibi geliyo.Sonuçta maaşını yükseltebilir bu taktikle

Albayrak 2011 yazında istedik bizi 2 ay geliyorum diye oyaladı baktık Melo'yu aldık.

Diarra ile uğraşmayın hiç boşuna zaman kaybetmeyin dedi yönetime.

Ceza 5 milyon'a Indiyse marsilya cezani ödeyelim takimda kal diyebilir

Ülkede yasanan olaylardan sonra esi Gelmek istemiyordu,marsilya böyle bir teklif yapsa hemen Kabul eder diarra

savas cikar bunlarla. Insallah o 5 mio sadece bizim icin gecerlidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt