Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harbiden cok ilginc bir transfer nobeti oldu...

Adami deli edecek sekilde ilerliyor. Bir olumlu bir olumsuz. Bizimle billur geciliyor diye korkmuyor degilim :red:

Arkadaşlar kimse kusura bakmasın da bu olumsuzluk nedir tamam yönetim kötü ona kimsenin lafı yok ama bu kadar da olumsuz olmayın

Puzzle'ları birleştirirseniz gerçeği görürsünüz sadece olumsuz tarafına bakıp da yattı ya da gelmeyecek demeyin :D

1- Gelmek istemeyen bir futbolcu Leiva transferi sırasında arayıp da teklifinizi düşündüm Lokomotif ile olan 10 m euro yu çözecem demez
2- Zaten bu transfer sürecinin uzun süreceği söylenmişti sonuçta orta da bir ceza var nazifoğlunun dediği gibi 10 güne anca çözülecek gibi duruyor
3- Diarra da en ufak tereddüt görseler veya ailesini ikna etmeseler şimdiye çoktan o bölgeye oyuncuyu almıştık ama sonuçta bahsettiğimiz adam diarra dünya da bir çok takımın hayır demeyeceği bir oyuncu
4- Marsilya ne bu sene başarılı olur ne de seneye çok iyi yapılanma yapmak istiyorlarsa çok para harcalardı ama adamlar bırak para harcamayı diarra'nın alternatif olarak g.inler'e teklif götürdüler
5- Teknik direktör'ün sürekli neden basına karşı açıklama yapıyor çünkü oyuncuyu 1 e 1 de ikna edemeyecek kadar bize gelmek istiyor o da basın gücünü kullanıyor
6- En son da takım arkadaşı Gomis de diarra'nın ayrılığını sinyal verdi

Daha sayılacak çok madde var ama hepsini birleştirip tabloya bakınca bence bu transfer çoktan bitti :hat:

Diarra'yı daha fazla rezil olmamak adına alacaklarını düşünüyorum.

Buna göre adam akıllı ilk 11 oynayacak bir forvet kiralamaları benim için öncelik.

JOR'un kadro dışı bıraktığı 6 çöpü de göndermek hayli önemli.

Ayrıca tek sol bekimizin olduğuna dikkat çekerim. Carole sakatlansa yerine derme çatma adam koyacağız. Oraya da adam şart.

Son olarak Semih'ten bir halt olmayacağı için 1.86 boy ve üstü bir stoper şart.

Transfer dönemi çok başarısız geçti. Beşiktaş 1 haftada 3 adam alırken bu çap yoksunu hırsızlar hak getire 5-6 adamı zor getirdi 2 ayda. Biri zaten geldiği gibi gitti. Diğerleri de hep bilinen oyuncular.

Mus-cavanda-ched-hakan-carole-josue-tolga-diarra-sniper-eren-poldi

4-4-2 Bence bu kadro şampiyon,sizce ?

--------------mus--
cavanda-ched-hakan-carole

-------tolga------diarra-----

josue---------------------sniper

---------eren---poldi-------

Ne günlerdi

ntv_spordan_irmak_kazuka_sneijder_nobeti.jpg

Riekerink, Lass'ı Selçuk'un yerine istiyor beyler. Yeni sezondaki orta saha ikilimiz: Diarra - Ciğerci.

Yav o degilde bi bakiyoz diarra baska bir takima gidiyormus 3-4 gun kahkaha atarim heralde resmen siyirdik kafayi

Yav o degilde bi bakiyoz diarra baska bir takima gidiyormus 3-4 gun kahkaha atarim heralde resmen siyirdik kafayi

Sevilla söylentisi dolaşıyor ortalıkta, Sevilla'ya falan giderse ciddi anlamda çok üzülürüm ya. Uzun zamandır bir transfer için bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum.

İ.Kazuk: Wesley, Wesley...are you near to Galatasaray?

W.Sneijder: İ'am near to my home (gülümseme)

*Wesley Evine girer*

-----------------------

Dün gibi hatırlıyorum :D

İ.Kazuk: Wesley, Wesley...are you near to Galatasaray?

W.Sneijder: İ'am near to my home (gülümseme)

*Wesley Evine girer*

-----------------------

Dün gibi hatırlıyorum :D
Ayıboğan reis pazar akşamı transferi açıkladığında bağırarak sevinmiştim

Gelecekler:

Lass
Denayer
Niasse / Başka bir forvet

Gidecekler:

Olcan (Yurt dışından teklifler varmış, onlara bakıyormuş. via Evren Göz)
Umut (Gitti diyebiliriz Kayseri'ye)
Tarık (Talibi yok, sanırım takımda kalacak)
Salih Dursun (Evren Göz, Gaziantep'e kiralık olarak gidecek dedi)

31 yasinda son 3 takimi Anji,L.moskova ve Marsilya olan adami almayi muazzam bir is olarak gostermeyin artik.
Gerci onu bile alamiyoruz.

Onun alternatifi ise ölü Mikel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt