Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marsilyanın söz hakkı yoksa diarra hayırlı olsun.

se3cqb.jpg

:asd22:

Evren ve Irmak i GS TV ye alalim.

Evren göz bildiğin internet explorer. Gökmenin sitesindeki haberi okuyup akşamına konuşuyor. Kaç gün oldu Umut 2 sene kayseri'de haberi geçti, bu her günumut için gitmek üzere diyip duruyor. 2. veya 3.gün gamasporda okuduğu maaş yarı yarıya mevzusunu dile getirdi

evren denayeri bilsin yeter.diarra konusunda fazla saf kaldı.

U21 macini izliyorum da onlibero sorunu ayni sekilde orada da var.

Aklima takilan niye altyapilarda yabanci oyuncu yok.
Bir sane, bir renato cikarmasakta donk kadar topcu gelsin alt yapimizdan yetistirsin 3-5 biseler kazanalim ilk baslarda.

Topu kaldiramayan u21 oyunculari var saka gibi. Teknik yok pozisyom bilgisi zayif. Sorsan bunlarin ikisi ile prof sozlesme imzaladik.lan ontiviero kadar topcu cikaramadik geldiginde altyapiya gonderdik ofsnsif nefes aldi altyapi ama atmaya geldi mi yabancilara para saciliyor yea

U21 macini izliyorum da onlibero sorunu ayni sekilde orada da var.

Aklima takilan niye altyapilarda yabanci oyuncu yok.
Bir sane, bir renato cikarmasakta donk kadar topcu gelsin alt yapimizdan yetistirsin 3-5 biseler kazanalim ilk baslarda.

Topu kaldiramayan u21 oyunculari var saka gibi. Teknik yok pozisyom bilgisi zayif. Sorsan bunlarin ikisi ile prof sozlesme imzaladik.lan ontiviero kadar topcu cikaramadik geldiginde altyapiya gonderdik ofsnsif nefes aldi altyapi ama atmaya geldi mi yabancilara para saciliyor yea

bende merak ettim, 18 kulüpde de bir tane yabanci oyuncu bile yok

belki yasaktir

Yarın kap gelmez ya da yöneticiler maç öncesi sonrası net konuşmazsa bu diarra işi olmaz beyler..yarın çok önemli geriye vakitte kalmıyor artık transfer için..1 aydır diarra leiva oyalanmış oluyoruz böylece yarın net sonuç çıkmazsa..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt