- 21 Ocak 2010
- 73.064
- 51.453
- 5.003
pek bir değişiklik yok gibi ben de baktım marsilya'yı da hala takip ediyor.Yalan ya, sadece Mandanda yi takip ediyordu zaten
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pek bir değişiklik yok gibi ben de baktım marsilya'yı da hala takip ediyor.Yalan ya, sadece Mandanda yi takip ediyordu zaten
Kafan basmaz demek bu olaylara bunu diyebiliyorsan. Anlamadigin konulara girmedelikanliya 5 yillik men talip ediyorum
sucu: sacma sapan konusmak
ne piyasa icin ya
cevap yazacagani sanmiyorum ama hadi bakalimistanbul' a seyahat , belki? anlamına gelen bir mesaj ( a trip to istanbul, perhaps ? - google translate )
keyif mi aliyon la kafan basmaz mi demeye.Kafan basmaz demek bu olaylara bunu diyebiliyorsan. Anlamadigin konulara girme
Bir oyuncu piyasada kulübe olan iliskisini sosyal medya üzeri kopmus gibi gösteriyor. Sence bunun piyasaya etkisi ne olur?keyif mi aliyon la kafan basmaz mi demeye.
anlat o zaman
Illa senin dedigi gibi olursa piyasasi duser.Bir oyuncu piyasada kulübe olan iliskisini sosyal medya üzeri kopmus gibi gösteriyor. Sence bunun piyasaya etkisi ne olur?
Kulüp acisindan? Melo bizi takip etmediginde taraftar ne yapti? Bir cok boyutu var bunun, mesela diğer kulüpten bu sekilde teklif alarak piyasayi kendi kulübüne göre arttirmak gibiIlla senin dedigi gibi olursa piyasasi duser.
bakalım cevap verecek mi ?
Melih Pek.. @Radyologin 11 sn.12 saniye önceÇeviriyi görüntüle
@Lass_Officiel un voyage à Istanbul , peut-être?
Kulüp acisindan? Melo bizi takip etmediginde taraftar ne yapti? Bir cok boyutu var bunun, mesela diğer kulüpten bu sekilde teklif alarak piyasayi kendi kulübüne göre arttirmak gibi
Yahu tabi oluyor, menajerler yaptiriyor. Diarra örnegi dogru degil, o yapmamis öyle sey..Piyasasi duser. olayi söyle düsünsek: Bak oyuncunuz sizinle baglari iyice kopardi, sizin icin oynamak istemiyor. Marsilyada daha ucuza satmak zorunda.
Diarra ve menajeri'da Galatasaraydan daha fazla para talip edebilir.
Ama ben bu transferoyunlari twitter'in üzerinden oldugunu sanmiyorum.
Bu kadro şampiyon olur.Muslera
Cavanda-Denayer-Serdar-Carole
Tolga-Lass
Bruma-Sneijder-Podolski
Eren
emenike gibi beyin lob'unda kuyu suyu olan birine bile razıyım forvet için
Tek sıkıntısı kolay top aldırması,umarım katılırsın.Denayer türkiye nin gördügü en yetenekli stoper