Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buyur burdan yak tiote diarra ismi cikmadan olsaydi kimse birsey demezdi simdi eger diarra transferi yattiysa tiote gelse bile taraftari mutlu etmez.

Ulan tiote lan tiote diarra gelmesin lan tiote iyidir koyayım diarraya gelmesin pislik herif.

ali naci küçük ‏@nkucukk 5 dk.5 dakika önce İstanbul, Türkiye
Sürprizlere hazır olun:)
Baştan söyleyelim Diarra değil...

Tiote iyidir keşke diarra diarra diyip taraftarı beklentiye sokamasalardı alamayacakları belliydi

Cheick Tiote olursa forvet de alırlar demek oluyo

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lan adamlar sizi günlerdir kazikladi. Tiote haberi Diarra dan bile önce cikti. Bunca zaman Tiote ile ugrastilar ama size Diarra'yi anlattilar.

Kusura bakmayin ama dünde dedim, kimse alinmasin. Böyle saf taraftar olursa bende tepki olmasin diye gece gündüz kaziklarim.

Alin size Diarra. Ulan Diarra ya 4.5 milyon versek adam neden rus kulübünü beklesin, düsünmeden imza atar adam cünkü ceza yi ödemek icin eli rahatlayacak, bizde daha cok kazanacak.

Dünyaca ünlü John-Obi Mikel veya Nigel de Jong geliyor aklıma. Tiote o seviye değil. Ama Mikel dışında diğer ikisi gelebilir. Mikel'i nedense overrated buluyorum.

Ali Naci diarra ile alakası yok diyor , ne oluyor arkadaş

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lan adamlar sizi günlerdir kazikladi. Tiote haberi Diarra dan bile önce cikti. Bunca zaman Tiote ile ugrastilar ama size Diarra'yi anlattilar.

Kusura bakmayin ama dünde dedim, kimse alinmasin. Böyle saf taraftar olursa bende tepki olmasin diye gece gündüz kaziklarim.

Alin size Diarra. Ulan Diarra ya 4.5 milyon versek adam neden rus kulübünü beklesin, düsünmeden imza atar adam cünkü ceza yi ödemek icin eli rahatlayacak, bizde daha cok kazanacak.
Seni kaziklamadilar mi

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 senedir resmen şampiyonluğu transfer sezonunda kaptırıyoruz ciğerimiz soldu defansif orta saha alın diye ama yook dinleyen yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt