Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben newcastle da yasiyorum. Burdakilerin hepsi de tiote gitsin diye dua ediyorlar. Biz nasil umut olcan gitsin diye dua ediyorsak onlarda ayni. Arkadasa sordum simdi aha kurtulduk dedi. Son iki senedir hic bisi yapmiyormus biktik dedi

Zaten Bremen Tiote yi istiyorsa, herkes uzak dursun, Bremen, Hamburg gibi kötü transfer yapan takim görmedim hayatimda.

Ben newcastle da yasiyorum. Burdakilerin hepsi de tiote gitsin diye dua ediyorlar. Biz nasil umut olcan gitsin diye dua ediyorsak onlarda ayni. Arkadasa sordum simdi aha kurtulduk dedi. Son iki senedir hic bisi yapmiyormus biktik dedi

ve olay yerinde ki arkadaşa bağlanıp durum hakkında bilgi alırız

Aynı rezilliği geçen yıl ibrahimovicle yaptılar şimdide lass tiote mevzu Ulan sonra biz şımarık galatasaray taraftarı oluyoruz çıtayı yükselten sizsiniz hayal kırıklığına uğratan sizsiniz bu sene tek maça gitmem benden bu kadar terim gelene kadar İLGİLENMİYORUM.

newcastle yaşıosun ve 1 kere maç izlemedin mi ya da kendi görüşlerini çıkarıcak beyin yaşına ulaşamadın mı

sence kim olmalıydı kimi isterdin vizyon bulamaçı

Öncelikle Türkçe'de p,ç,t,k ile biten kelimeler sesli harf ile başlayan ek aldıklarında son harfleri yumuşar ve b,c,d,g'ye dönüşür.
Diğer taraftan tamlama uyduruyorsun da, hayırdır sen Cenap Şahabettin misin?

TFF - Galatasaray ve Dursun Özbek, 25 Ağustos'ta resmi sitede yayınlanan "sportmenliğe aykırı açıklama" nedeniyle PFDK'ya sevk edilmiştir.

Ne güzel dünya o kadar konuşan insanlar var bizimkiler açıklama yapınca sevk ediliyor hemen.

[/B]
Yazamaz mı?

Yazar kardeşim. Adam bayağı popülermiş whatsap'da.

Cq3mp4OXYAAzmKe.jpg

Futbolda en sevdiğim tabirler box to box ve de sprinter. Bizde ikisi de yok doğal olarak sevdiğim fitbol bir türlü oynanamıyor. Çok sinirleniyorum.

Aynı rezilliği geçen yıl ibrahimovicle yaptılar şimdide lass tiote mevzu Ulan sonra biz şımarık galatasaray taraftarı oluyoruz çıtayı yükselten sizsiniz hayal kırıklığına uğratan sizsiniz bu sene tek maça gitmem benden bu kadar terim gelene kadar İLGİLENMİYORUM.
lan herif ilgileniyorlar deniyorlar medyaya yansıyor olma yüzdesi düşük şeyler siz gazas geliyorsunuz sonra bok atmalar. sanki real madridiz. denemeseler suç deneyip alamasalar daha büyük suç.
ilgilenme zaten şu evrende 1 saliselik degerin yok ztn kendi kendine oturursun

Diarra'dan daha iyi bir transfer olur kesinlikle Tiote,fiyat performans açısından düşünmek lazım.Lan sanki 4 senedir Rusya'da,Marsilya'da Diarra'yı izliyordunuz oturup sürekli,aşırı abarttınız şu adamı.Asla Sneijder kadar ücret verilebilecek bir adam değil,paragöz hrbonun teki.

TFF - Galatasaray ve Dursun Özbek, 25 Ağustos'ta resmi sitede yayınlanan "sportmenliğe aykırı açıklama" nedeniyle PFDK'ya sevk edilmiştir.

Ne güzel dünya o kadar konuşan insanlar var bizimkiler açıklama yapınca sevk ediliyor hemen.

Yok ya,Aziz'e ne olacak peki?Bizim açıklamada sportmenlik dışı hiçbir şey yok.

Öncelikle Türkçe'de p,ç,t,k ile biten kelimeler sesli harf ile başlayan ek aldıklarında son harfleri yumuşar ve b,c,d,g'ye dönüşür.
Diğer taraftan tamlama uyduruyorsun da, hayırdır sen Cenap Şahabettin misin?
ben sana ne sordun sen ne çıktın gürkan. anlamadıgın nokta varsa sor kulagına fısıldayım ilgiyle diger türlü boş yapma sınırlarını zorlama yoruluyorum

lan herif ilgileniyorlar deniyorlar medyaya yansıyor olma yüzdesi düşük şeyler siz gazas geliyorsunuz sonra bok atmalar. sanki real madridiz. denemeseler suç deneyip alamasalar daha büyük suç.
ilgilenme zaten şu evrende 1 saliselik degerin yok ztn kendi kendine oturursun
Son cümleye katılıyorum onun dışındakiler rezalet git mastürbasyon filan yap bence bu konular seni aştı

Beynim zu yanıyor via GSC

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt