Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malum kişi geri dönmüş , keşke pokemon başlığından hiç çıkmasa , bugün de maç var gene insanların sinirlerini zıplatır.

Haklisin 4 gün kala diarra gibi transferi ne olursa olsun bitirmek lazım marsilya da çok zor durumda ya onla ya onsuz kimle?
Hem prestij de onemli, kac haftadir medya da bu transfer ile mesguluz hem Fransa medyasi da. Simdi son gunlerde cikan haberleri baz alirsak transferin 90% bittigini anliyoruz. Simdide Diarra yi alamazsan gercekten hersey bosuna olur.

Diarra nın alternatifi Murat Ceylan veya Mahmut Tekdemir olur diyorlardı Tiote miş :))

Cheic Tiote: Əgər Galatasaraya transferimə icazə verməsəniz uşağımı kəsəcəm

Tiote ve menejerinin haberi bile yokmus transferden. Taktik sizma haber olabilir Diarra´ya baski yapmak icin. Öyle umuyorum.

Bu saatten sonra Diarra olmazsa, hertürlü dümdüz giderim yönetime. 3 gün capsizliklarini bi unutalim, ümitlenelim dedik, yine burnumuzdan getirdiler.

Hem prestij de onemli, kac haftadir medya da bu transfer ile mesguluz hem Fransa medyasi da. Simdi son gunlerde cikan haberleri baz alirsak transferin 90% bittigini anliyoruz. Simdide Diarra yi alamazsan gercekten hersey bosuna olur.
Tek sıkıntı marsilyanin para istemesi bi orası kaldı,.adamlar 4 gün kala diarra gibi bi kaptanı bırakmak istemiyorlar haliyle bıraksalar kimi alırlar kısa zamanda o yüzden verin 2 milyon diyolar

Tek sıkıntı marsilyanin para istemesi bi orası kaldı,.adamlar 4 gün kala diarra gibi bi kaptanı bırakmak istemiyorlar haliyle bıraksalar kimi alırlar kısa zamanda o yüzden verin 2 milyon diyolar
Onu da Diarra kendisi cozu versin artik, haberlere gore yillik 4 milyon euro ya anlasmisik + Moskova ya 3 yil icinde 5 milyon odeyecegiz. Bu paralari verdikten sonra Marsilya bizden 1 kurus beklemesin.

Onu da Diarra kendisi cozu versin artik, haberlere gore yillik 4 milyon euro ya anlasmisik + Moskova ya 3 yil icinde 5 milyon odeyecegiz. Bu paralari verdikten sonra Marsilya bizden 1 kurus beklemesin.

adamlarda haklı ama dostum. baktılar Moskova ile 5'e anlaştık. Diarraya 4 verioz.

bir de transferlerimize bakmışlardır. vasat oyunculara neler dökmüşüz.

Sen olsan sende istemez misin pay? ben isterim arkadaş. Verdikleri oyuncu Diarra. Tolga veya eren değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt