Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu da Diarra kendisi cozu versin artik, haberlere gore yillik 4 milyon euro ya anlasmisik + Moskova ya 3 yil icinde 5 milyon odeyecegiz. Bu paralari verdikten sonra Marsilya bizden 1 kurus beklemesin.
İste onu diyorum zaten adam bekler beklentisine karışamayız sözleşmesinde ne yaziyo bilemeyiz ama bizimkiler diarra menejeriyle ve marsilyayla cozecekler buradan bu transferden vazgecmek mallık olur

soruydu tabi anlamadın mı merak ettim alternatif adamını diarra için düşündügün. önemi var çünkü düşünce yönetimini geliştirdigin algoritmayı merak ettim.
he umut aynen.

Afrikalı oyuncuların dengeden uzak olanları çıldırtır. Tiote de bu kategoride. Fizik gücüyle oyunun içinde kalabilen, tempo soru... Ya da yok vazgeçtim, anlatmayacam çatla ulan.

Hadi diyelim diarra bizi kullandi cezayi 5 e dusurdu e bu adam senede 1.5 m euro odemeli. Eline net 2.2 falan gecmeli ki hayatini surdursun.

Cok buyuk gariplikler var cok. Zaten diarra oduyordu bu parayi ki futbol hayatini noktaladiginda odeme yapmayacakti. E marsilyada kalacak olsa ki herif zaten yilda 1.2 oduyor. Bizim anlasma dedigimiz sey 1.5 yilda oluyor bunu kendi odese otomatikman zararda. Degisik seyler donuyor bakalim sonu ne olacak.
Ben marsilya bonservis istedi kismina inanmiyorum ayrica, herif yasamini yurutmek icin para kazanamiyor lan para. Dha cok kazanmali ki biraksa daha karli :D

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Afrikalı oyuncuların dengeden uzak olanları çıldırtır. Tiote de bu kategoride. Fizik gücüyle oyunun içinde kalabilen, tempo soru... Ya da yok vazgeçtim, anlatmayacam çatla ulan.
aşkım tioteyi ben biliyorum zaten senide biliyorum aqrtık sıkıntı yok. afrikalı evet zor şeyler afrikalılar

O zaman kendisi ödesin cezasini. Bi daha da cezasini ödeyecek kulüp zor bulur.

adamlarda haklı ama dostum. baktılar Moskova ile 5'e anlaştık. Diarraya 4 verioz.

bir de transferlerimize bakmışlardır. vasat oyunculara neler dökmüşüz.

Sen olsan sende istemez misin pay? ben isterim arkadaş. Verdikleri oyuncu Diarra. Tolga veya eren değil
Tabiki onlarin acisindan bakinca onlarin da hakki var elbet, kim elindeki iyi oyuncusunu belese vermek ister? Bende diyorum ki Diarra madem Marsilya ya transfer olurken boyle bir soz almis o nu da kendi cozsun eger gercekten bize transfer olmak istiyorsa.

Cunku bizim acimizdan hem boyle bir maas, hem Moskova ya 5 milyon odedikten sonra Marsilya ya para vermek enayiliktir.

Tabiki onlarin acisindan bakinca onlarin da hakki var elbet, kim elindeki iyi oyuncusunu belese vermek ister? Bende diyorum ki Diarra madem Marsilya ya transfer olurken boyle bir soz almis o nu da kendi cozsun eger gercekten bize transfer olmak istiyorsa.

Cunku bizim acimizdan hem boyle bir maas, hem Moskova ya 5 milyon odedikten sonra Marsilya ya para vermek enayiliktir.

Enayi deyince aklıma Dursun geliyor kanka yapma yaw.

Çağrışım yaptı :D

Bu çakal diarra bizi kullanıp cezayı 5 milyon euroyu indirince o parayı da Marsilya'ya ödetmesin ?

Tiote'de insan azmanı bi ortasaha ama Diarra hem tiote'nin hem de mikel'in karışımı bi oyuncu..

Bi zahmet üzmesinler artık şu taraftarı

iyi düşünelim iyi olsun arkadaş,ne yapabiliriz ki başka.yöneticilerden daha çok zaman harcayan bizleriz ,ama forma alıp olana razı olmaktan başka fonksiyonumuz yokmuş gibi davranan fosil bir kitle karşımızdakilerde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt