Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tiote'yi alirlar en fazla.Neyse hic yoktan iyi umarim Gross gibi yapmazlar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tp6m7QQb.jpg

Gel de hepimiz rahatlayalim be kara oglan, haftalardir yolunu gozluyoruz gel :D
Diarra Evi nazlı olur
Boşuna dememiş ler

Tiote Diarrayla ilgilenilmeden alinsaydi helal olsun tas gibi Melodan psikopat adam aldilar diyecektim,simdi ister istemez hayal kirikligi var

Beklenti bu kadar yükselmeseydi tiote fena değildi ama şu an beklenti yüksek genel olarak..belki maliyeti az bir dos alıp pahalı forvet alırız ki bu da olmaz diye tahmin ediyorum

Lassana Diarra : 1.73
Tiote : 1.80

Başımıza kaktığınız fark 7 cm mi :)))

Dünya ortalaması zaten 12..

Arkadaşlar kavga özelden devam ediyormuş linki birazdan atıcam önden bi layklayın ama hele

Lassana Diarra alabilecegimiz EN IYI önlibero, fransa EURO 2016 icin kadroya cagrildiydi fakat sakatlandiktan sonra kadrodan cikartildi, PSG transferi de gundemdeydi, sakatlaninca PSG transferinden vazgecti.

Lassana Diarra gecen sezon fransa liginin yilin en iyi oyuncusu icin Ibrahimovic ve Ben Arfa ile birlikte aday olarak gosterildi.

Umarim gelir, hem cezayi 5'e indirdi, hem bizimkiler cezayi karsilayacak, hem de bize gelince marsilya'dan 2 katini kazanacak. Gelecek yil da bizimle muhtemelen Sampiyonlar Liginde oynayacak. Marsilya'da cogu iyi oyuncular gitti zaten. Gelmezse de yapacak birsey yok.

Hayirlisi.

Hiyar geldi mi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Diarra'nın Matuidi giderde PSG onun yerine beni alır diye transferin son gününe kadar bizi bekletip, sonrada sap gibi ortada bırakabileceğini nihayet birileri görmüş ki Tiote'yi B planı yapmışlar. Bari son gün almasınlarda lisans çıkarmakta yine sorun yaşamayalım

Sent from my iPhone using Tapatalk

AYKUT iNCE ‏@aykutince76 8 min.8 minuten geleden
Tiote yarın İstanbul'a gelecek ancak sözleşme imzalamaya değil... görüşmeye geliyor

Lig TV'de henuz anlasma yok demisti

Demek ki bunlar hala Diarra icin cabaliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt