Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AYKUT iNCE ‏@aykutince76 8 min.8 minuten geleden
Tiote yarın İstanbul'a gelecek ancak sözleşme imzalamaya değil... görüşmeye geliyor

Lig TV'de henuz anlasma yok demisti

Demek ki bunlar hala Diarra icin cabaliyor.
Böyle yapa yapa Grosskreutz olayı tekrarlanacaktır

Arif noluyor olm sana, once dizilis analiz falan yapardin, son zamanlarda bir degisiklik goruyorum sende, kendine gel

Niasse'yi suan bedelsiz kiralayabiliriz.Masrafsız forvet iste bunu bile yapamiyor yonetim.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Marsilyaya 2 milyon verecekmişiz via *********************..fransızlarda türkler marsilya ile anlaşırsa kass açıklanacak diyodu

mehmet-topal-ın-rize-maçındaki-gol-sevinci_737813.jpg

:D süper

Forumda Adminlik için form doldurmuştum şu postdan sonra yırttım şuan böyle bi camiaya adım atamam açıkcası.
Admin olmak için çok karakterli olmak gerekir.Gerektiği zaman sert olacaksın,anlayışlı olacaksın,sevecen olacaksın,yol gösterici olacaksın,yumuşak(kalp)olacaksın,acımsız olacaksın ve şeker gibi olacaksın.

Transfersizlikten kafayı yiyecem ya :) transfer okumaya girdim kavga çıkmış,hep yönetimin suçu çok gerdi bizleri çok.Alın artık DİARRAAAYIIII :......

Arif noluyor olm sana, once dizilis analiz falan yapardin, son zamanlarda bir degisiklik goruyorum sende, kendine gel
Biraz hevesim kırıldı Özbek Brothers ile.
Ayrıca analizler, forumda gereken değeri görmüyor kanımca

Farklı Rollere girmek de zevkli ayrıca.
Analist, Zeki, Troll.

Adam gibi transfer yok.. biz de eğlenmeye bakıyoruz forumda (internet ortamı!)

hayaller diyarraa hayatlar tiote mi renkdaşlar? neler oluyor var mı aydınlatacak biri..

Tiote işimizi görür. Gayette iyi transfer olur. Ligin en iyi ön liberosu olur daha 2 yıl önce 20 milyon piyasa değeri vardı hemen hemen. Şuan milletin burun kıvırma sebebi Lass'a yaklaşmışken Tioteye düşmek. Ancak şununda farkına varmalıyız ki Lass ile ilgilenmemizin sebebi ceza konusu parayı kim verse gelecekti zaten. Lass kalitesinde bi orta saha Ağustos sonu bulamazsın. Herkes biz değil transferin son gününde ön liberosunu göndersin(Melo olayı) O yüzden Tiote olabileceklerin en iyisi

Hakan'la Emrah'ın tartışmasını okudum da, bir taraf sinmiş gibi geldi bana.

Tiote işimizi görür. Gayette iyi transfer olur. Ligin en iyi ön liberosu olur daha 2 yıl önce 20 milyon piyasa değeri vardı hemen hemen. Şuan milletin burun kıvırma sebebi Lass'a yaklaşmışken Tioteye düşmek. Ancak şununda farkına varmalıyız ki Lass ile ilgilenmemizin sebebi ceza konusu parayı kim verse gelecekti zaten. Lass kalitesinde bi orta saha Ağustos sonu bulamazsın. Herkes biz değil transferin son gününde ön liberosunu göndersin(Melo olayı) O yüzden Tiote olabileceklerin en iyisi

Aga diarrayı istiyom ben ya,tiote sakattı en son düşmüştür performansı.:red:

1. Sadece Diarra...

2. Tiote + Niasse...

Maliyet olarak aşağı yukarı eşit iki seçenek...

Ben 2. sini seçerdim, hem defansif yönden daha sağlam Tiote, hem duruma göre Eren' e alternatif veya partner olabilecek Niasse...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt