Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maraton da.Necati var

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denayer geliyor,Forvet geliyor,Tiote+Diarradan biri kesin geliyor. Ohoo daha ne isteriz lan zaten 2de 2 yapmışız Cavandayla Podolskide iyileşti.

Tolga yine 1. Olmus 11,30 km koşmuş helal olsun
Selçuk 10 km nin altında kalmis

SON DAKİKA - Levent Nazifoğlu: "Kesin demiyorum ama Diarra'yı alacağız." (Beyaz TV)

İzleyen arkadaslar bunu mu dedi? Sorduğumuz adamlar zahmet edip de cevap vermiyor . Böyle mi dedi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Demedi öyle birşey. Maaliyeti sorun gibilerinden konuştu.

Transfer haberı var beyaztvde reklamdan sonra

Beyler gamaspor da çıkan haberde İsmail Sarıkaya Diarra gelmiş demiş

Birazdan beyaz tv bağlayacak heralde takipte olun

Diarra gelirse Tolga+Diarra+Sneijder veyahut Tiote gelirse Tolga+Tiote+Sneijder olmalı çünkü Tolga, Selçuğa göre hem topu daha iyi kullanıyor hem ileriye daha iyi aktarıyor ayrıca defansif yönüde cabası.

eğer bu kadar adam toplarsak Ocakta olacak Çin transfer döneminde birileri gidecek demektir

Denilen oyuncularin gelmesi durumunda kadro disi oyuncular disinda Donk&Semih&Salih in de ayrilmasi gerekir. Kadro inanilmaz kalabaliklasiyor, Semih&Donk gibi adamlarin kupada sans bulmalari bile zorlasacaktir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tiote istanbula gelecek sonra almayacaz mi? O is hikaye tiote istanbula gelirse is bitmis demektir.tiote iyi adam ama bizim ihtiyacimiz biraz daha hucuma katki saglayacak dos. Diarra ve tiotenin ikisini alacagimizi sanmiyorum selcuk hamit donk tiote diarra tolga sadece lig icin fazla ayrica tolgayi cok begeniyorum onun kesilmesi hos degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt