Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diarra ve Tiote'nin aynı anda ancak Selçuk'un gitmesiyle gelebilir. Yönetim böyle bir sürpriz yaparsa efsane olabilir.

Muslera
cavanda...chedjou...denayer...carole
tiote...diarra
bruma...sneijder...poldi
niasse

oha muslera şino poldi harici hepsi fransızca konuşuyor :D

* Bruma da 15 yaşına kadar gine de yaşadığı ana dili fransızcadır diye düşünüyorum

4-3-3 oynarız. Orta sahada tiote-diarra-tolga ilerde sneijder-eren-bruma olur yedek olarakta donk-hamit-selçuk ilerde yasin-podolski-sinan

Sent from my iPhone using Tapatalk

o merkez herseyi paramparca eder. Tek problem

Muslera 30
ched 31
diarra 31
tiote 30
sneijder 32

hadi muslera kaleci 40a kadar oynar. chedde stoper 37-38i rahat götürür. Orta saha ise önemli

Tiote bu kış yıllık 10 milyon Euro maaş teklifi aldı çinden gitmedi

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Cq5idGwVIAA2Z4V.jpg:large

Karabela

Yanlız

umut-olcan-tarık-donk-selçuk out

diarra-tiote-denayer in olursa bu yönetime bakış açım değişir.

bence olcan umut falan kadro dışı bırakılınca selçuk surat yaptı levent nazifoğlu falan kızdı böyle bir orta saha operasyonu ile selçuku da tasviye edecekler devre arası kankasının yanına gider umarım

Eğer böyle gidersek 1. Biz 2. bjk ( yarış olacak, yerler değişebilir ) 3. fb 4. Osmanlı 5. Trabzon diye gider

Uzun zamandan sonra yönetim iyi şeyler yapmaya başladı. Taraftar mutlu, umarım söylediklerini yaparlar.

o merkez herseyi paramparca eder. Tek problem

Muslera 30
ched 31
diarra 31
tiote 30
sneijder 32

hadi muslera kaleci 40a kadar oynar. chedde stoper 37-38i rahat götürür. Orta saha ise önemli

Tolga 24 diğer 2 oyuncu ise en az 3 sene süpürürler orayı. Malum siyahi oyuncular da uçak motoru gibi ciğer oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt