Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu S.Aziz gereksizini almasaydık harikulade bir transfer dönemi diyebilirdim. Ancak o kazmaya milyonları döktüğümüz için hala kızgınım yönetime.

Geçen haftadan beri komşum oldu kendisi ara sıra Jimmy Briand da geliyor çok yakında Galatasaray formali resimleri fanatik é yollayıp haber yaptiracam :D
CnLZqhFWgAA7K53.jpg:small

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Yıllardır her mevkide ya 1 adam vardı yada hiç yoktu. Ona buna yazık olacak diye bir şey yok. Bir kerede kim oynar bunun derdine düşelim. 2-3 senedir kadro bile yazmak istemiyodum.

herkes selcuku konusyor yanliz 1 1den önce yine o kazandi topu orta sahda ve sneijdere topu kazandirdi :D

Muslera
Cavanda-Serdar-Balta-Carole
Diarra(Tiote)-Tolga
Sneijder
Bruma-Eren-Podolski

Hayal kurmayalım, Diarra ile Tiote beraber gelmez. En mantıklı ve makul kadro boyle sekillenebilir suanlık. Forvet de alabiliriz demis Nafizoglu, kim olur cok merak ediyorum.​

Yalnız burda herkes Tiote'yi fena gömmüş.Diarra ile birlikte gelirse yedek kalır diyenler var çok ilginç.Tiote tam bizim taraftarın sevgilisi olabilecek tarzda bir oyuncu

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ortasaha belli oldu artık. Ya Diarra ya Tiote. İkisi beraber biraz zor olur. Benim asıl merak ettiğim santrafor. Niasse ismi var. Gsscouting diye hesap Temmuzdan bu yana anlaşıldı diyor. Bunun yanında Vitinho diyen var, Moukandjo diyen var. Bakalım kim gelecek.

Ortasaha belli oldu artık. Ya Diarra ya Tiote. İkisi beraber biraz zor olur. Benim asıl merak ettiğim santrafor. Niasse ismi var. Gsscouting diye hesap Temmuzdan bu yana anlaşıldı diyor. Bunun yanında Vitinho diyen var, Moukandjo diyen var. Bakalım kim gelecek.

tiote için söylenen ücret doğruysa ,diarra ile birlikte gelir.ve diarra gelecek bence.donk gider diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt