Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@nkucukk: SICAK BİLGİ: Cheik Tiote, 16:30'da İstanbul'da olacak.
Fildişi Sahilli ön libero az önce Edinburgh-İstanbul seferini yapan THY uçağına bindi

14067627_1243677542357605_3158776380670105157_n.jpg

1 goal 1 assist, maca heyecan getiriyosun be bruma :D

Bu Trabzondaki Castilloda iş var yalnız. Performansını yayabilirse sene sonu bi yoklayalım. Sinani 1 sene kiralık veririz gerekirse yurt dışına

Yalnız dün Tiote'ye çok burun kıvrıldı ama Tiote Newcastle'a transfer olduğundaki gibi oynuyorsa o adam çok işimizi görür. 1-2 senedir pek takip edemedim. Çöküş varsa bilemem tabi.

Olabilir ancak bu seneyi kurulum senesi olarak görmek mantıklı. Zira Avrupa yokken lig için bir temel kadro kurup üstüne koyarak gelişmek en mantıklısı.

2012'de benzerini yapıp 4 sene de 3 şampiyonluk alan bir temel atıldı. Sonradan zıvanadan çıkıldı ve performans düştü ama yine de başarılı bir dönemdi.

Muslera-25
Selçuk-26
Melo-28
Eboue-28
Semih-20
Emre-20

Riera-29
Elmander-30
Ujfalusi-34

eklemlendi. Şimdi de

Serdar Aziz-26
Armindo Bruma-22
Sinan Gümüş-22
Tolga Ciğerci-24
Lionel Carole-25
Josue Pesqueira-26
Jason Denayer-21

gibi bir hat olacak elimizde.

Bunları geliştirip, 2-3 tane de ciddi takviye yapılırsa iş yapar 3-4 sene bu kadro.
O saydigin oyuncular ile ciddi fundamentale sahip olabiliriz, dogru. Yasi gecmis yabancilardan ben sadece Muslera ve Sneijder'in sonuna kadar takimda kalmasini isterim cünkü iki isim kalitesini her sartlarda sahaya yansitacak kapasitede.

Ben mesela Josue'nin sadece kiralik olmasina üzüldüm. Ama yine de FFP konusunda ciddi düsüncelerim var. 65m gectik yanilmiyorsam? Hele Tiote veya Diarra transferi sonrasi..

Bu arada dün Chedjou ve Hakan'ın stoper performansları yine rezaletti. Sonu tehlikeli olanlar bir tarafa normal bir Akhisar atağında bile eksikleri çok bariz. Öne ağır oldukları için çıkmıyor ve ROdellega rahatlıkla iki adım öne atıp top alıyor. Geride kalsalar ortasaha ile mesafeyi açıp büyük boşluk bırakıyorlaar. Bunun yanında Chedjou'nun kendine has bireysel hatalara hiç girmiyorum. Bu ikiliden en fazla biri sahada olmalı. Yanında hızlı ve sert stoper şart. Serdar'ı bir an önce takıma monte etmek gerek.

Tiote'yi Talha Küllü iyi bilir. Newcastle'i takip ediyor yanlis hatirlamiyorsam. Ben Tiote'yi son dönem hic takip edemedim, ciddi takibim belki son turnuvlarin milli maclari.

Oyuncu sert ve süpürücü bunu herkes biliyordur. Ama son dönemler ciddi derecede geriye gittigi söyleniyor, süphelerim var. Özellikle Diarra ismi sonrasi.

Diarra transferi demek, ligin son yillar aldigi en kaliteli oyuncu demek Sneijder ve RVP sonrasi.

Ya dursun var diye oyle korkuyorum ki. Son gunlere girdik transferde. Bu adam ikisini de(tiote - diarra) alamayacak diye odum kopuyor. Kap aciklamasi gelmeden hic biseye inanmicam.

Josue cavanda ile transferi düşünülen denayer hiç içime sinmiyor. Ey forum ahalisi bunlar kedi takımlarınca istenmeyen adamlar. josue bragada iyi oynamış olabilir ancak porto seviyesinde olmadığı düşünüldüğünden gönderildi.
Bu mantiga gore nasri telliscja ebubekir hepsi kotu oyuncular cunku kiralik takimda istenmeyen adamlarmi allah bilir sana gore onlar cok iyi transferlerdir :)

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt