Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ali naci küçük ‏@nkucukk 2 min.2 minuten geleden Esenyurt, İstanbul
ÖNEMLİ: Tiote transferi'nin çok uygun maliyete bitirildiğini özellikle belirtmek gerek
1.5 milyon euro kendisine, 1.5 milyon euro kulübüne

tiote transferi bitmis

Tiote harbi 1.5m avro bonservis+1.5m avro yıllığa geliyosa çok iyi transfer olur.Diarra'dan sonra ben de biraz burun kıvırdım ama bu maliyetlerde geliyosa helal olsun

Tiote hayirli olsun donk gidiyor demek ki

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tiote'yi Talha Küllü iyi bilir. Newcastle'i takip ediyor yanlis hatirlamiyorsam. Ben Tiote'yi son dönem hic takip edemedim, ciddi takibim belki son turnuvlarin milli maclari.

Oyuncu sert ve süpürücü bunu herkes biliyordur. Ama son dönemler ciddi derecede geriye gittigi söyleniyor, süphelerim var. Özellikle Diarra ismi sonrasi.

Diarra transferi demek, ligin son yillar aldigi en kaliteli oyuncu demek Sneijder ve RVP sonrasi.

Melo da balon secilmisti bize gelmeden once ve performansi onun da cok dususteydi. Epl gibi zor bi ligde senelerce oynamis adam. Bu tip yamyam, adam yiyen oyuncular bizim ligde her turlu is yapiyor. Ligimizin jalitesi malum. Form gecici klas kalicidir demisler. Tiote tank gibi adam. Sadece ofansa katkisi yok nerdeyse. Bizim orta saha hallac pamugu gibi. Cok cabuk geciliyor. Boylece oyunu tutamiyiruz. Sertlik bakimindan bariz bir eksikligimiz var ve bu konuda Tiote ikac olur. Diarra ise Tiote nin teknik versiyonu iste. İkisi gelirse ne ala.

tiote üst düzey bir önliberodur pardew gittikten sonra ve sakatlıkları sebebiyle gözden düştü yoksa önceden ancak peste 11e alabilirdik

eplden gelen adam hertürlü bizim ligte iş yapar üstelik melo tarzı çok hırçın çok kırmızı yemez umarım

Tiote, Donk'tan daha hesaplıya geliyor o zaman. Biz madem böyle uygun hamleler yapabiliyoruz neden yerlilere ekstradan paralar ödeniyor?

Melo da balon secilmisti bize gelmeden once ve performansi onun da cok dususteydi. Epl gibi zor bi ligde senelerce oynamis adam. Bu tip yamyam, adam yiyen oyuncular bizim ligde her turlu is yapiyor. Ligimizin jalitesi malum. Form gecici klas kalicidir demisler. Tiote tank gibi adam. Sadece ofansa katkisi yok nerdeyse. Bizim orta saha hallac pamugu gibi. Cok cabuk geciliyor. Boylece oyunu tutamiyiruz. Sertlik bakimindan bariz bir eksikligimiz var ve bu konuda Tiote ikac olur. Diarra ise Tiote nin teknik versiyonu iste. İkisi gelirse ne ala.
Melo konusu farkli. Melo bidon secildi ama bidon olayi yanlis aktariliyor. Cok paralara gelen ve hayal kirikligi olan oyuncular italya'da bidon secilir. Cogu kisi ise en kötü oyuncu bidon secilir diye biliyor.

Ben zaten kesinlikle balon cikmayacagini düsünüyorum, is yapar her türlü. Ama teknik bir orta saha kurmak lazim. Bu beklentiyi karsilayabilir mi bilemiyorum henüz. Görecegiz.

diarra bizim verdigimiz parayı bence çin harici kimseden bulamaz neden bekletiyor bilmiyorum

ama bu fatih uz denen kişi tolganın haberini daha adı ortada yokken vermişti

Carvalho boşta sanırım.

Yaşlı olmasına rağmen turnuvayı kazanan takımda oynamış bir stoper. Tecrübesi ile Ujfalusi katkısı sağlayabilir. Bu yaşta bile Chedjou ve Hakandan daha iyi bir stoper.

Don giderse kayıp yok tiote transferinde.
Öncelik forvet şimdi sonra bi orta saha daha alınabilir. Diarra olursa çilek zaten

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hırvatların stoperinde bir adam vardı bizim maçta kafasını yarmıştık bandajla oynadı adını unuttum tam bizim defansa öyle birisi lazım bence

Ali Naci'ye gore tiote transferi bitti, bence de bitti... keyif icin istanbul'a cagrilmiyor... son detaylari da gorusup imza'yi atacaktir... lass transferi de yatti ozaman

Seneye alırız Castillo yu , TS bizim pilot takımıyiz :)

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yani çok sıkıntı çıkmaz yeter ki Castillo iyi oynasın GALATASARAY'da oynamak isterse ts den yana sıkıntı yok :D
Birde bu son 5 yılda trabzondan ne zaman topçu alsak o sene şampiyon olmuşuz :D

arkadaşalar akhisar maçını izleyenler varsa rodellaganın hav toplarını ne kadar kolay indirdiğini görmüştür. denayer gibi hava tpu hakimiyeti ve mental anlamda sertliği olmayan bir oyuncuya takımın ihtiyacı yok carrole her zamanki gibi arkaya adam kaçırıyor her zamanki gibi svunmadan çıkarken rakibe pas veriyor. renktaşlar kızacak belki ama olcan adın bana daha çok güven veriyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt