Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tiote ilk 11 oynar. Bu adam 3-4 sene önce çok iyi bir adamdı. EPL'de 6 sezon boyunca durmuş olması bile hala bitmediğinin göstergesi. 1.5m'e alınıyor, 30 yaşında iş yapacaktır ancak şöyle bir soru var aklımda. Donk'un sözleşmesi 6 ay sonra bitiyordu 2.5 yada 3.5 verildi ona tam hatırlamıyorum, Tiote o zamanda da alınabilirdi 1.5'a.. O yönetim ve bu yönetim arasında ciddi farklar var. Adam aynı Dursun Özbek ama ekipte bir değişim var gibi.

Ligi kötü bitirdiğimiz adnan polat istifası+f.t'in gelmesi şampiyon olmamız.

ligi kötü bitirdik dursun başkan rie t.d bakalım bu nasıl bir sonuç doğuracak bence takviyeler gelirse şampiyonuz.

O Tolga tranaferini ilk yazan adam yazdığı için Diarra için ümitliyim hala

Yalnız Antep maçındaki Castillo'da Keita esintileri gördüm.

Tiote ilk 11 oynar. Bu adam 3-4 sene önce çok iyi bir adamdı. EPL'de 6 sezon boyunca durmuş olması bile hala bitmediğinin göstergesi. 1.5m'e alınıyor, 30 yaşında iş yapacaktır ancak şöyle bir soru var aklımda. Donk'un sözleşmesi 6 ay sonra bitiyordu 2.5 yada 3.5 verildi ona tam hatırlamıyorum, Tiote o zamanda da alınabilirdi 1.5'a.. O yönetim ve bu yönetim arasında ciddi farklar var. Adam aynı Dursun Özbek ama ekipte bir değişim var gibi.

Burada Levent'i beğenmiyorlar da şu an adam klübün başkanı gibi. Her şeyi Ada'm yapıyor , o olmasa görürdüm. Tioteyi bırak Tolga bile alınmazdı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lan oyuncu ile (diarra) yillik ucret konusunda anlasti kgaliba. Diarra cezayi yariya da indirmis sanirim. Tek sorun bizimkiler taksitle odemek istemesi ise e gerizekalilar donk salih filan gitse butce acilir zaten. Donka 6 ay sozlemesi kalan adama 2.5 veriyorsunuz da diarra icin 5m cezayi mi odeyemiyorsunuz. Bonservis gibi lan iste. Serdar a 4.5 ve 3 oyuncuyu verirken akliniz nerdeydi?

Futbol Arena‏ @futbolarena
Galatasaray ile adı anılan Wolfsburg'un golcüsü Bas Dost, Sporting Lizbon yolunda. (AFP)

Manchester United want Cheik Tiote | Daily Mail Online

Zamanında ManUTD,Liverpool gibi takımların 20-30m bayıldığı bir futbolcuydu, Tiote. 2011-2013 arası. Ancak ne zaman tam potansiyeline yakın futbol oynasa bi sakatlık veya diğer problemler girdi geriledi, maç eksikleri arttı falan. Çok rahat iş yapar, Tolga ile beraber takımın koşu mesafesini 115-120km ye yaklaştırırlar.

GrandeGS‏ @GrandeGS
Mehmet AYAN:
"Sinan GÜMÜŞ de Tolga gibi Milli Takım'a davet edildi. Açıklanması için prosedürler kaldı."

Çok iyi transferler yapıyorlar. Çok gelir elde edip, ucuza çok iyi oyuncular alıyorlar. Lukas Spalvis gibi. Porto'yu bitirdiler, Benfica ile.

Porto,1985'ten sonra Münih gibi olmuştu Portekiz Ligi'nde,gerek Avrupa başarıları gerek yerel başarıları.Ancak son 3 senede,Benfica'nın bu dominasyonu kırdığını görüyoruz.Bir süre daha Benfica dominasyonunda gider bu lig.

Dün rikering Sinan'a Nasıl da gıcık olduğunu gösterdi. Santrafor yoktu oyunda yine de almadı. Bu adamın bu huyunu seviyorum , adam kayırmıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Porto,1985'ten sonra Münih gibi olmuştu Portekiz Ligi'nde,gerek Avrupa başarıları gerek yerel başarıları.Ancak son 3 senede,Benfica'nın bu dominasyonu kırdığını görüyoruz.Bir süre daha Benfica dominasyonunda gider bu lig.

Bunda en büyük adımı Jorge Jesus attı. Hem Lisbon'u hem de Benfica'yı uyandırdı, görev aldığı sürelerde. Porto'nun da scout ekibi yavaş yavaş dağılıyor diye biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt