Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.794
- 2.063
Evren bağlandı bakalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün rikering Sinan'a Nasıl da gıcık olduğunu gösterdi. Santrafor yoktu oyunda yine de almadı. Bu adamın bu huyunu seviyorum , adam kayırmıyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kim bekleyecek simdi 11 Eylül'ü ya. Keske yarin yine mac olsa.
Evren bağlandı bakalım.
Ekli dosyayı görüntüle 15778
Melo kadar hırslı ama o kadar agresif değil ondan daha çalışkan, top kapma, dayanıklılık, pozisyon alma gibi konularda ondan çok çok daha iyi bir oyuncu Tiote. Savunmadan hücuma çıkışlarda da çok faydalı olacaklardır. Riekerink yavaş oyunculardan pek haz almıyor bu yüzden Tiote ilaç olur, ağır değil.
Evren bağlandı bakalım.
Senin scout Niasse zaten anlaşıldı bekliyor diyordu , forvet büyük bir ihtinal niassa heralde
O eleman tutturacak mı bakalım. Kimse de takip etmiyor ilginç ama adam Bero'yu filan bilmiş. Menajerleri tanıyor galiba. Bir de bilmediğine bilmiyorum demesi hoşuma gidiyor![]()
Yarını da bekleyecegim ama yarında çıkıp Carsamba gunu belli olcak derlerse ağır söverim artık.2 haftadır hep oyalıyorlar
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kimse takip etmesin bizin olsun, az yazıyor öz yazıyor sevdim ben iyi bulmuşsun sende
![]()
Son gun skandalına imza atacaklar gibi bir his var içimdeTransfer sezonu bitiyor,çarşambayı da bekleyelim diyemezler.
Hatırlamıyorum ama hızlı mıydı bu adam, ben yavaş hatırlıyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk