Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Melo'nun futbolculugu ve katkisi ortada. Müthis bir oyuncu. Ama Diarra Melo'dan 10 gömlek üstün.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Donk'un Çin olayı çok kolay değil zengin takımlar için 4 yabancı hakkını Donk gibi sıradan bir adama kullanmayabilirler. Bu nedenle aslında Kasımpaşa istekli ise ve Eren ve Donk için toplam 6.5m euro verdiğimizi masaya koyarsak Donk'u sıfır bonservis bedeliyle Kasımpaşa'ya satabiliriz. Maaşının tamamından kurtuluruz buna karşılık.Bunu keşke kabul etse Kpaşa, bu bir seçenek ama bu şekilde yaparlar mı yöneticilerimiz bilmiyorum.
Bir seyler dondugu belli ama tiote ile kesin olarak anlasilmadi bence Josue istanbula gelmeden 1 gun once kap bildirimi yapilmisti cunku bu sefer oyle degilSöyle bir analiz yapalim: Aksam'a Tiote gelip 'Büyük kulübe geliyorum, heyecanliyim' gibi kesin gelmis gibi aciklamalar yaparsa, bilin ki Diarra olmaz.
Cünkü Nazifoglu'nun yalani ortaya cikiyor böyle birseyler derse. Nazifoglu Tiote kesin bitti diye geliyor demedi, aksine daha belli degil ama geliyor dedi.
Dikkatle dinlemekte fayda var Tiote'nin konusmalarini.
Aslan News @Aslanews 38 min.38 minuten geleden
Yönetim, Diarra'nın Lokomotiv ile olan sorunlarını yarın da çözememesi halinde Tiote'ye imza attıracak. (Milliyet)
Yalniz gecen seneden beri dedigim olay gerceklesiyor. Su takimda topu bile durduramayan, iki metreden pas veremeyen oyunculari kovun demistim, hepsi nerdeyse gitti. 11de tek Sabri kaldi.
Düsünün dün o Carole'ün assist yaptigi pozisyonda Olcan olsaydi ne yapardi, Eren'in gol attigi pozisyonda Umut olsaydi ne yapardi.
Dogru dürüst 2 pas yapamiyorduk gecen sene bu isimlerle.
demedik mi tiote ho![]()
Gol pozisyonunda Carole'un yaptığını Sneijder yapamadı maç boyu
Podolski'nin faydası olur bence santrfor çok yalnız kalıyor. Açıklar ceza sahası içine koşu yapmıyor bizde Sneijder formsuz ve sola kayarak oynuyor. Podolski santrforu destekler gol tehditi var adamın ayağı çok düzgün ve kaleyi düşünüyor.Umarim poldi takima girince pas oyununu bozmaz
Bunun icin dogru yerde kullanmamiz lazim poldi'yi yani sol cizgide
Podolski'nin faydası olur bence santrfor çok yalnız kalıyor. Açıklar ceza sahası içine koşu yapmıyor bizde Sneijder formsuz ve sola kayarak oynuyor. Podolski santrforu destekler gol tehditi var adamın ayağı çok düzgün ve kaleyi düşünüyor.
Tek pasta boştaki alana dönmesini kastettim. Sırtı dönük aldığı topları hiç verimli kullanamadı.Sneijder'ın Erene açtığı ortadan mı bahsediyorsun? Hani o gol olan..
Dursun istifa!!!