Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tiote, Niasse, Denayer'a fitim. Ama Diarra da gelirse lig diğer takımlar için formalite olur.

Gelecek her adam Selçuk'u keser.

Ben Tiote'ye tavım.
O paralara zordu zaten Diarra

Ersan Adem Gülüm'e 7 m euro verenlerden bahsediyoruz.
Hiç değilse zarar etmemiş oluruz 5 vermezler de 2-3 verirler.
Aldığımız fiyata satmış oluruz.
Ligde herhangi bir takıma verilmesi taraftarı değilim çünkü bize karşı aşırı hırslı oynuyor bunlar.
Mazallah herhangi bir oyuncumuzu bile sakatlayabilirler.
Parasını her türlü vereceğimiz için çürütelim böyle oyuncuları en iyisi.
Ersan Adem Gülüm ASYALI OYUNCU KONTENJANINDA olduğu için o parayı verdiler. Yani Çin'de 4 yabancı hakkı var ve Ersan bu kontenjanı doldurmadığı için o kadar para verildi. Donk'ta böyle bir durum yok.

Ersan AVUSTRALYA vatandaşı aynı zamanda. Avustralya ASYA federasyonuna bağlı...

Ön libero sart

Tolga'ya güvenip yola cikarsak yanlis yapariz,mukemmel oynuyor tolga ama o bölgede suanda tek basina

Cezali veya sakatlik durumunda gecen sezondan farkimiz kalmaz

donk aslen stoper ama geldiginden beri stoperde oynatilmadi

denayer donk ikilisine sans verilmesinden yanayim

zira bence donk'un pozsiyon alma ve hava topu hakimiyeti balta ve chedjou'yu toplasan daha fazla

Donk'u sıfır bonservisle Kasımpaşa'ya verelim onlar oynatıp parlatıp satıp kazansınlar. Bizde oynamayacak çunku. Maaşını onlar ödesin buna karşılık. Maaşından kurtulsak yeter Çin'e satabiliyorsa bırakın Kasımpaşa satsın.

tiote gelirse bonus olarak gelmeli bence, as oyuncu sart o mevkiye o da cok iyi top dagitici ve lider özellikli olmali, takimin pas trafigini yönetebilecek bir topcu olmali

bunu da ancak diarra gerceklestirebilir

tiote'ye verecekleri parayi diarra'ya eklesinler eger baska transfer yapilmayacaksa, hatta forvetin parasini da diarra'ya eklesinler

donk aslen stoper ama geldiginden beri stoperde oynatilmadi

denayer donk ikilisine sans verilmesinden yanayim

zira bence donk'un pozsiyon alma ve hava topu hakimiyeti balta ve chedjou'yu toplasan daha fazla

Donkun futbolcu oldugunu iddia etmek bile sacma. Essegin teki. Bize toplamda 25 milyon TL ye mal olmus essegin tekidir.

Abi hem tiote hem de jong düşüncesi yoktur umarım kavgaya gitmiyoruz ön libero istiyoruz

Guido Albers: "Galatasaray yönetimi, Diarra ve De Jong konusunda bugün seçimini yapacak." (@GalatasarayNL)

Diarra olaganüstü müthis bir futbolcu ama nedense sogudum adamdan,tioteye imzayi Attirip artan bütceye santrafor alsinlar,niasse cok iyi olur akhisarda nerdeyse her macini izledim,öyle sadece acik alan futbolcusu degil,ne yaptigini bilen becerikli futbolcu

Diarrayı seçmeyen yönetimin bip spor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt