Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
donk aslen stoper ama geldiginden beri stoperde oynatilmadi

denayer donk ikilisine sans verilmesinden yanayim

zira bence donk'un pozsiyon alma ve hava topu hakimiyeti balta ve chedjou'yu toplasan daha fazla

Donk Kasımpaşa'da stoperde çok kötüydü bu nedenle önstoper libero gibi oynatılmaya başlandı orda da tuttu. Konsantrasyonu düşük umarsız bir oyun stili var.

Diarra elbette kaliteli bir oyuncu ama 5 milyon euroluk cezasini bonservis niyetine ödemek ne kadar dogru?

31 yasindaki bir oyuncu icin o bonservis fazla.

QPR'den Sandro
Liverpool'dan Leiva
Chelsea'den Mikel

Maliyet olarak cok daha uygun isimler olur. Bakin kalite demiyorum maliyet diyorum.

Sinan forma şansı zor görür poldi dönecek Josue yavaş yavaş takıma girecek hatta yasinden bile geride şuan. Yasin dün 11 km koştu defansa yardım konusunda gayet başarılıydı

Hem diarra hem tiote'yi almazlar

Ikisini almak icin once donk'u yollamak lazim

Sinan forma şansı zor görür poldi dönecek Josue yavaş yavaş takıma girecek hatta yasinden bile geride şuan. Yasin dün 11 km koştu defansa yardım konusunda gayet başarılıydı
Sakatlıklar cezalar formsuzluklar oluyor... Herkes bir şeklide forma bulur gereksiz adamlarla şişirmezsek kadroyu daha doğrusu boşaltabilirsek. Bu arada sol bek yedeği yok sol kanatta gidip gelebilecek

Son dakika leiva olma mı acaba diarra'dan ucuz tiote'den kaliteli...

Bu takımın sol bek yedeği kimdir kim olmalıdır...

ali naci küçük ‏@nkucukk 2 min.2 minuten geleden Esenyurt, İstanbul
ÖNEMLİ: Tiote transferi'nin çok uygun maliyete bitirildiğini özellikle belirtmek gerek
1.5 milyon euro kendisine, 1.5 milyon euro kulübüne

tiote transferi bitmis
Tiote stoper oynamaz mı acaba?

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt