Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niasse reis gelirse de herkes pişman olacak kötü dediğine . Tamam evorton taraftarı onu çöp görüyor ama niasse en fazla 5 milyonluk oyuncu , sen gidip 18 verirsen çöp değil çöp oğlu çöp olur. bjk maçlarının ikisini de izlemiştim Rus'larla, olgunlaşmış ve de akıllı oynamaya başlamıştı . İnşallah 5 milyon civarı bir opsiyonla gelir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Valla Diarra ve Tiote ikilisi gelecekse Forvet alınmasa da olur.

Sabri forvet oynasın sesim çıkmaz.

Cq8sJ1AWIAAH4tD.jpg

hadi Caglar

Sinan cok yetenekli futbolcu,genc oyuncularin böyle düsüsler yasamasi normal,brumada yasayacak aynisini
Yok havanlanmismis,tabiki havalanacak

Eren sakatlanırsa forvet sıkıntısı yaşayacağız, mutlaka birini alacaklardır, Niasse kiralık maliyetsiz bir hamle olur. Eren ve Josue transferlerinde görüldüğü üzere uyum sorunu yaşanmadı. Niasse de de aynısı olabilir gibi geliyor bana ki oyuncu istekli. Tabii ki kalan son birkaç günde daha kaliteli bir isim bulunur inşallah.

Eren
Yeni Forvet
Bruma
Sneijder
Josue
Podolski
Sinan
Yasin

Hucum hattimiz cok iyi, artik rekabet de olur, kimsenin yeri garanti degil.

Nazifoğlu bu seneyi kiralık bir forvetle idare edip seneye ibrayı getirecektir bonservissiz.

Hagiyi getiren adam ibrayı da getirir.

Sinan forma şansı zor görür poldi dönecek Josue yavaş yavaş takıma girecek hatta yasinden bile geride şuan. Yasin dün 11 km koştu defansa yardım konusunda gayet başarılıydı

artik forma aslanin agzinda öyle balcovaya 3 gol atmakla galatasaray ilk 11inde oynayamaz kimse. herkes haddini bilecek bundan sonra. bir de forvet gelirse 8 (4 as 4 yedek) hücum oyuncusu olacak herkesin alternatifi var yani. gecen sene burak gittikten sonra sneijder podolskiye ilaveten sadece yasin ve sinan vardi. simdi hücuma 3 oyuncu geldi 4.yolda

Şaka maka çok iyi bir transfer dönemi geçirdik, geçiriyoruz. Bol alternatifli bir kadro kurduk, rekabet açısından son derece önemli. Kötü oynayan kulübeye çekilecektir rahatça.

Selçuk gitmeden transfer dönemine iyi diyemem :D

Şaka şaka on numara oldu birde diarra gelse.

Top rakipteyken alan daraltma ve pres ile rakibe yaptigimiz baskinin görüntülü analizini yapanlar varmi twitter'da falan

Arkadaşlar ciddi soruyorum .. Diarra ne oldu ? Tiote ile birlikte olabiliyor mu
Forvet de kimin ismi geçiyor

Dünkü maçta sahadaki tüm oyuncular içinde skoru en düşük 3 oyuncu sabri selçuk balta whoecore a gore.şaşırdık mi hayır yani gündemdeki transferler(+cavanda) nokta atışı olacak Dena yer yada serdar aziz diarra yada tiote bi de cavanda koy sahaya arkana yaslan takim izle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt