Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 büyükler içinde en kötü kadro fbde. Defans sol bek dışında iyi onun dışında çöp dolu adamlarda. bjk ise kaliteli ama kiralık oyuncularla dolu, bakalım sahiplenecekler mi. Trabzon içi boş balon , Osmanlı ciddi bir rakip . Başakşehir bu sene daha düşük pozisyonda bitirir ligi .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar ciddi soruyorum .. Diarra ne oldu ? Tiote ile birlikte olabiliyor mu
Forvet de kimin ismi geçiyor

Bence diarra yatti, donk gitmedigi surece ikisi birden olmaz, zaten tiote 1 saat sonra istanbul'a inecek, tatil yapmaya gelmiyodur herhalde... son detaylari gorusup, saglik kontrolunden gecikten sonra imza'yi atacaktir.

Forvet icin henuz kesin bir isim yok.

dün güntekinler de jong'u itelemeye calışıyordu. ben olsam Tiote yerine De Jong'u alırım diyorlardı :asd22:

Ön Libero, Forvet gelirse en büyük favori konumuna gelebiliriz ya ne yapacağını şaşırdılar yalaka herıfler

Cenk, Eray, Batuhan
Semih, Koray, Tarık, Salih
Umut, Birhan, Gökay, Donk, Jem, Olcan, Hamit, Endoğan, Ontivero, Doğuş
Umut, Kerem, Berk.

Burada tam 15 milyon euro var. 1 senelik maaliyet.

Diarra olmamış. (LigTV)

Tiote camiamıza hayırlı olsun. İstanbul'a kadar getirdikleri adamla imzayı atarlar.

dün güntekinler de jong'u itelemeye calışıyordu. ben olsam Tiote yerine De Jong'u alırım diyorlardı :asd22:

Ön Libero, Forvet gelirse en büyük favori konumuna gelebiliriz ya ne yapacağını şaşırdılar yalaka herıfler

Denayer ile ilgili yorumunu gördün mü.

Hadi onu da geçtim. Sabri'ye büyük takım topçusu dedi yaw.

Diarra dan vazgecilmis. Tiote yi almisiz. Hayirli olsun. Kaynak:Lig tv

Onlara kalsa sadece tiote ile forvet gelecek . Hem yorum yaparak haber yapıyorlar. Söyledikleri bilgi değil , burada sen de aynı haberi yapabilirsin; dersin ki tiote geldi , ee o Zaman diarra defteri kapandı dersin yani. Bence de diarra işi olmaz ama lig tv'nin saçma haberine göre değil, adamlar yorumu haber yapıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar sakiiin,levent pazartesi belli olacak dedi bekleyelim görelim.

Lig tv leivada geldi demişti.

Sallayın. P.tesiyi beklemeye devam

Koskoca Galatasaray isen 1 ay boyunca uğraştığın adamı alacaksın arkadaş alamıyoruzu kabul etmiyorum. Tiote'yi istiyorsan alternatif olarak yine al ama bu takıma Diarra lazım ne Tiote ne De Jong! Eğer ligtv haberi doğru ise çok büyük hayal kırıklığı. Gerçi başımızda da dursun var onu unutoyoruz hep. Buna da şükür diyelim madem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt