Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MaşALLAH :)
şu anda 500 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor.

Olur olmaz bilmem ama yönetimin Diarra konusunda şartları zorladığı görülüyor. Bilmediğimiz yamuk işler yoksa yönetimin bunca gayretine rağmen gelmezse Diarra kızamam adamlara.

Ligtv'ye çok takılmayın hiç bir şey bildikleri yok. Klose olayını hatırlayın.

Koskoca Galatasaray isen 1 ay boyunca uğraştığın adamı alacaksın arkadaş alamıyoruzu kabul etmiyorum. Tiote'yi istiyorsan alternatif olarak yine al ama bu takıma Diarra lazım ne Tiote ne De Jong! Eğer ligtv haberi doğru ise çok büyük hayal kırıklığı. Gerçi başımızda da dursun var onu unutoyoruz hep. Buna da şükür diyelim madem.

Abi Dursun'u nasıl unutursun sen yaw. öyle birini bir kere görsen ömür boyu unutmazsın. Gör bak, bundan 20 yıl sonra da hatırlanacak. :D

Ben Tiote - De Jong ikilisine de fitim. Söyle bir gercek var ki, "öldü, bitti" dedigimiz bazi kalitede oyuncular, buraya geldiklerinde ortaligin...

De Jong piyasanin en hayvani orta saha oyuncularindan biridir. Türkiye´deki oyunculari havada hoplatir, dört döndürür.

Eger müzmin sakatligi yoksa, Tiote de ayni derecede. Ikisi birden alinacaksa beni tatmin eder. Birisi alinacaksa eh iste derim.

Lassana Diarra farkli mutlaka. Cok farkli bir kategoride. Ancak bizi kullanip oyaliyorsa, cehenneme kadar yolu var. Enayi yok karsisinda.

Dedigim gibi, De Jong - Tiote ikilisinin tipleri bile rakipleri aglatir.

Bir de hayirlisiyla su Selcuk denen hayaletten kurtulsak cok iyi olacak.

Galatasaray'ın Lass Diarra ile uğraştığı süre zarfında,
yakışıklı bir gscimbom ferdi, bir kızla tanışıp sevgili olur sonra da yürümeyince ayrılıp üzerine de kızı unutabilir.

Yönetimin alamayacağı oyuncuları alacakmış gibi gösterip umut dağıtma huyundan vazgeçmesi lazım. Nefret kazanıyorlar. Diarra adını ortaya atmasalar ve Tiote gelse kimsenin gıkı çıkmazdı. Ayrıca 1 aydır görüşüyorlar adamla

Abi Dursun'u nasıl unutursun sen yaw. öyle birini bir kere görsen ömür boyu unutmazsın. Gör bak, bundan 20 yıl sonra da hatırlanacak. :D
Lafın gelişi söyledim Melih :D Yoksa dediğin gibi şu tipi unutmak mümkün mü;

istifa-yok--1728493.Jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt