Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luis Suarez
"Muslera çok önemli bir kaleci. Sadece Türkiye’deki insanlar değil, tüm Avrupa onun ne kadar iyi bir kaleci olduğunun farkında. Bence Avrupa'nın en iyi kalecisi"

h.o

1607045.main_image.jpg

Hayırlı olsun Galatasaray'ımıza.

Tiote' nin alındığını varsayarsak, Diarra da De Jong da doğru tercih olmaz, daha genç bir B2B lazım...

Lig tv fotomaçtan farksız , heralde dünyada bir ilktir yayıncı kuruluş kulüplerden bi haber

Keşke forvet olarak Rodellega yı alsak . Gerçekten her yönbüyle aradığımız golcü

Luis Suarez
"Muslera çok önemli bir kaleci. Sadece Türkiye’deki insanlar değil, tüm Avrupa onun ne kadar iyi bir kaleci olduğunun farkında. Bence Avrupa'nın en iyi kalecisi"

h.o

Bravo yerine Cillesen denen cılızı alıp Musleraya yavşamamaları bizim için büyük şans

Dursun istifa!!!

Tiote ve Diarra'dan birinin gelmesi yeterli bence. Bunlar gelince Tolga'nın daha rahat B2B oynadığını göreceğiz. Şu an alanını boşalmakta tereddütlü, Selçuk öne gittiği için. Bu oyuncular gelirse Tolga o çok konuşulan 13 km mesafeleri görebilir.

Yarına kadar diarra da mutlu sona ulaşılmaz ise Tiote ile imzalanacak ve diarra son saniye kadar yinede uğraşılacak.
Diarra olmazsa Ama en azından Tiote gibi adam elinde olacak ki großkreuz son ana bekleme konusunda dilimiz yandığını biliyoruz.

Forvet de niasse geliyor büyük ihtimalle bence. Tahmini yorumum

Tiote nin yazacaktım Tiote den yazmışım özür
Kendisini cok izlemedim yalan soyleyemem.Ama mevcut sartlar içersinde bu yonetimin yapabileceği en iyi transfer.EPL gormus bi oyuncu daha iyisini alabilecek bir yonetime sahip değiliz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu an Freiburg'da oynayan iki oyuncuya dikkat edin. Birisi bizim Terim'in egosu sebebiyle Topal'ı stoepr yaptım oynayacak diye oynatmadığı Çağlar Söyüncü. Diğeri de Grifo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt