Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten birsey kalmadi transfer döneminin bitmesine. Bakalim bu konusulan isimler gercekten transfer edilecek mi?

Ben acikcasi bu dönemde böyle alternatifli bir kadro beklemiyordum. Galiba ilk defa yedek kadromuz da güven verecek herkese.

Bu gercekten cok önemli. Begeniriz, begenmeyiz, ancak yedekte Selcuk Inan oturuyorsa, Niasse filan oturuyorsa, laf edemezsin.

Daha bunun Serdar´i, Linnes´i, Yasin´i, Sinan´i var. Ben sahsen bu transfer dönemi icin yönetimi tebrik ederim, eger basarirlarsa ama.
Dün Levent nazifoğlu dedi ki yıllarca yedek kulübemiz zayıf kaldı bu kez de böyle deneyelim dedik.

Söyle birsey yapalim:

--------------Muslera------------
Cavanda-Ched-Denayer-Carole
----------Donk----Tiote---------
Bruma------Diarra--------Niasse
----------------Etoo--------------

:D :D
adding-a-brazzers-logo-to-wrestling-10.jpg

Kritik hamle Tiote ile birlikte Diarra'yı alabilmek..

Tiote-Tolga-Diarra ortasahasına süperligde dayabilecek bi takım yok..

tiote'nin yıllığı denildiği gibi 1.5 ise yanına hemen Diarra'yı alalım..

Selçuk ve donk'u ocak'ta Çin'e kakalarız..

Newcastle Unitedli taraftarlar twiterde Tiote'yiiyi aniyor başarilar diliyor. Denk geldim.

Isaac Success cok iyi bir oyuncu, ama forvet degil, kanat oyuncusu, watford isaac success'i almak icin buyuk paralar odedi, bize kiralik vermezler, zaten kanat oyuncusuna ihtiyacimiz yok su an.

Bize niasse ve remy gibi forvet lazim.

Patron cildirdi sampiyonluk istiyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diarra yattı gibi artık Tiote hayırlı olsun diyelim bence hem masrafı filanda çok az defansif olarak çok şey katar dribling pasları filanda iyi mücadeleci birisi Lassana'ya vereceğimiz para 15 milyon civarıydı bu adamı 3 milyon'a bağlamışız kalan parayla adam akıllı bir stoper alalım hep söylüyorum Sakho'yu kiralık + opsiyonlu alalım diye solak sert hızlı stoper hemde zenci birde Niasse'yi kiralarsar şampiyonluğa oynar bu kadro

Muslera
Cavanda-Serdar-Sakho-Carole
Tiote-Tolga
Sneijder
Josue------------Bruma
Eren​

Yedekler: Hakan,Donk,Linnes,Sinan,Selçuk,Niasse,Poldi

Aynen.

Ancak işin diğer tarafı da,ligde bayağı avantajlıyız bu sene.Ben şampiyonluğu çok da uzak görmüyorum.
Ben özellikle Sneijder'le birlikte AL'de ciddi isler yapabilecegimizi düsünüyordum. Yeter ki etrafi iyi olsun ki yavas yavas oluyor.

Ne biliyim Galatasaray Avrupa'da olmayinca pek heyecan olmuyor. Sampiyonluga alistik acikcasi.

A Spor ‏@asporcomtr 35 min35 minuten geleden
#TransferGelişmesi
Galatasaray, Umut Bulut için Kayserispor'la anlaştı.Maaşının 900 bin euro'sunu Kayseri,500 bin euro'sunu G.saray ödeyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt