Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#Adettendir

Club:*Newcastle United FC
Name:*Cheik Tioté
Shirt Name:*TIOTE
Number:*24
Positions:*★*DM,*CM

Nationality:*Ivorian*

Height:*180 cm
Weight:*79 kg

Injury Tolerance:*B
Foot:*R
Side:*B

Attack:*69
Defence:*75
Balance:*86
Stamina:*87
Top Speed:*84
Acceleration:*80
Response:*87
Agility:*78
Dribble Accuracy:*80
Dribble Speed:*77
Short Pass Accuracy:*79
Short Pass Speed:*78
Long Pass Accuracy:*80
Long Pass Speed:*80
Shot Accuracy:*68
Shot Power:*84
Shot Technique:*66
Free Kick Accuracy:*68
Curling:*75
Header:*76
Jump:*84
Technique:*78
Aggression:*68
Mentality:*89
Keeper Skills:*50
Teamwork:*81

Condition/Fitness:*4
Weak Foot Accuracy:*5
Weak Foot Frequency:*5

ATTACK / DEFENCE AWARENESS:*2/2

NEW STATS:
Attack Prowess:*75
Defense Prowess:*79
Ball Winning:*82

GOALKEEPER STATS:
Catching:*40
Clearing:*40
Reflexes:*40
Coverage:*40

SPECIAL ABILITIES:
★*Sliding

PLAYER INDEX CARDS:
P10*- Long Ranger
P11*- Enforcer
S24*- Lunging Tackle

Ben özellikle Sneijder'le birlikte AL'de ciddi isler yapabilecegimizi düsünüyordum. Yeter ki etrafi iyi olsun ki yavas yavas oluyor.

Ne biliyim Galatasaray Avrupa'da olmayinca pek heyecan olmuyor. Sampiyonluga alistik acikcasi.

Sadece 1 kez Avrupa Ligi'ne kaldık Sneijder ile,o da geçen yıl Denizli dönemine denk geldi ne yazık ki.

Şampiyonluğa alıştık,işte alışmamız geçmesin,devam edelim şampiyon olmaya.20 kez olduk diye bir şey yok,20 kez olsak 21'i isteriz,100 kez olsak 101'i isteriz,kendimizi kandırmayalım.

Avrupa'da olmayınca heyecan daha az oluyor katılıyorum da,işin ucunda bu sene şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'nde kaldığımız yerden devam etmek de var.Ben gayet de heyecanlıyım şahsen,hele ki dünkü futboldan sonra.

O değil de ne oldu bu yönetime yahu?!... Birdenbire takımın ihtiyaçlarını doğru şekilde tespit edip mümkün olan hamleleri yapmaya başladılar sanki!...Aman nazarımız değmesin de!:hat:...

Cq9J-c5WgAACwq_.jpg

Hani Tiote bu akşam İstanbul'a gelecekti? Bu konuda bir gelişme var mı beyler?
Haber olmayınca strese giriyor insan.
Buyur Renkdaş

bu yıl gitmememiz üzücü olup yakışık almasada bi yerde hayrlı oldu.

Ali Sami Yen Sokak ‏@ASYSokak 37 min.37 minuten geleden
Evren Göz: Niasse Galatasaray'a hiç olmadığı kadar yakın!

Evren Göz ;''Tiote ile anlaşıldı ama Diarra'nın da gelme ihtimali yüksek. Kesin sonuç yarın belli olacak.''

Evren Göz:''Denayer 1 yıl için tekrar kiralanacak. Hafta içi resmiyete dökülmesi bekleniyor.''

Diarra + Tiote + Denayer + Niasse ???

Allah'im brezilya mi

Sadece 1 kez Avrupa Ligi'ne kaldık Sneijder ile,o da geçen yıl Denizli dönemine denk geldi ne yazık ki.

Şampiyonluğa alıştık,işte alışmamız geçmesin,devam edelim şampiyon olmaya.20 kez olduk diye bir şey yok,20 kez olsak 21'i isteriz,100 kez olsak 101'i isteriz,kendimizi kandırmayalım.

Avrupa'da olmayınca heyecan daha az oluyor katılıyorum da,işin ucunda bu sene şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'nde kaldığımız yerden devam etmek de var.Ben gayet de heyecanlıyım şahsen,hele ki dünkü futboldan sonra.

Ben sampiyon olunca klasik sekilde camia'nin sacmalayacagini düsünüyorum. Örnegin sampiyon oluruz, Sneijder veya Muslera'yi artik satalim, yillik ücretinden kurtulalim diyenler olacaktir. Veya Bruma'yi satalim diyenler olacaktir.

Halbu ki en kötü bu kadro gelecek sezon icin korunmali. Ciddiyim iyi isler yapabilir bu kadro. CL ayri, orda isler belli olmuyor ama AL'in en güclü adaylarindan olur bu kadro. Umarim gelecek sezon eger ki sampiyon olursak yönetim ve camia sacmalamaz.

Özellikle Sneijder, Muslera ve Bruma bizi Avrupa arenasinda cok lazim olacaktir.

Bu gözler "Selçuk - Bilal/Emre" orta sahasını gördü.

Tiote - Tolga/Diarra görürse ne olur bilemiyorum

Sezon bitmeden Bruma ile sözlesme uzatilmali.

Kendisini için yapılan Fm analistçisi yorumu.

Cheick Tiote - 7.5/10 - Good player, can sell but not recommended. Verdict: Keep

Premier Lig'den top toplayıcı getirsek, fayda sağlar bunu unutmamak lazım.

Tiote harika transfer yalniz. Burda millet begenmiyor ama pek fazla izlememis gibi. Bizde NET is yapar.

Ben sampiyon olunca klasik sekilde camia'nin sacmalayacagini düsünüyorum. Örnegin sampiyon oluruz, Sneijder veya Muslera'yi artik satalim, yillik ücretinden kurtulalim diyenler olacaktir. Veya Bruma'yi satalim diyenler olacaktir.

Halbu ki en kötü bu kadro gelecek sezon icin korunmali. Ciddiyim iyi isler yapabilir bu kadro. CL ayri, orda isler belli olmuyor ama AL'in en güclü adaylarindan olur bu kadro. Umarim gelecek sezon eger ki sampiyon olursak yönetim ve camia sacmalamaz.

Özellikle Sneijder, Muslera ve Bruma bizi Avrupa arenasinda cok lazim olacaktir.

Şu olumsuzluktan vazgeç be Hakan,5 senedir 3 kez şampiyon olduk,ee hani satılma falan yok ortada. :D 1-2 kişi der o kadar,koskoca camia,farklı düşünen yüzlerce insan var.

Nazifoğlu 5 senenin kadrosu kuruluyor dedi,belli ki kadro kurulacak.Gidenler Donk,Selçuk vs. olur bence.

Duruma bağlı her şey.ŞL'de ilerleyebilirsek orası ancak AL'ye de 3. olur kalırsak,AL kötü bir lig,bizim yerimiz ŞL falan demek yok,hedef kupayı almak olacak o zaman da.Bir Avrupa Kupası'na daha çok ihtiyacımız var.

Gala Tayfa ‏@GalaTayfa1905 47 min.47 minuten geleden
Evren Göz:Galatasaray bi sorun çıkmazsa en az 3 transfer yapacak!

Yaw yeter biri dursun'u durdursun :D

Tiote geldiğine göre Diarra gelmez %99, kendinizi kandırmayın. En azından 1 adam alındı oraya, inşallah forvet de alırlar çünkü tek Eren götüremez bu işi. Bu işin sakatlığı var, cezası var, üstelik çokta sakatlanan bir adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt