Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Tarik zamaninda nasil futbolcu olmus demistim bize geldiginden sonra. Yabanci sinirlamasindan dolayi EsEs fena kazik sokmustu, kimsede gelmesin diyememisti.

Üstüne yetmiyormus gibi serefsiz cikti, yeni kulüp bile bakmiyor. Yahu bu adam nasil Almanya'da futbolcu olmus arkadas fundemental'i eksik bir kere. Topla dribbling bile yapamiyor.

Ali Can Yaycılı ‏@ac_yaycili 42 min.42 minuten geleden
Diarra ve Tiote'yi sakın karıştırmayın birbirine. İkisi de olabilir, ikisinden biri de olabilir. İkisi de olmayabilir. Yarın büyük gün.

Niasse ile ilgili soru uzerine:

Ali Can Yaycılı ‏@ac_yaycili 41 min.41 minuten geleden
büyük ihtimalle...

Diarra yatti bence... Anladamidigum nokta bizimkiler tek seferde 5m unasil odeyrmiyor lan? Lass cezayi yariya dusurmus ama oroblem cezanin odeme sekli diyorlar.

Şu olumsuzluktan vazgeç be Hakan,5 senedir 3 kez şampiyon olduk,ee hani satılma falan yok ortada. :D 1-2 kişi der o kadar,koskoca camia,farklı düşünen yüzlerce insan var.

Nazifoğlu 5 senenin kadrosu kuruluyor dedi,belli ki kadro kurulacak.Gidenler Donk,Selçuk vs. olur bence.

Duruma bağlı her şey.ŞL'de ilerleyebilirsek orası ancak AL'ye de 3. olur kalırsak,AL kötü bir lig,bizim yerimiz ŞL falan demek yok,hedef kupayı almak olacak o zaman da.Bir Avrupa Kupası'na daha çok ihtiyacımız var.
Ne biliyim ya ben dogru kadro planlamasi ile Sneijder'li Galatasaray'i mutlaka Avrupa'da görmek istiyorum.

Bir kere dogru dürüst iyi takim vardi, ama orda Sneijder ve Drogba yeni katilmisti takima, buna ragmen ceyrek final oynadik CL'de.

Muslera, Sneijder, Bruma'li Galatasaray kesinlikle izlemek isterim Avrupa'da. Olacaksada AL olsun.

Ali Sami Yen Sokak ‏@ASYSokak 37 min.37 minuten geleden
Evren Göz: Niasse Galatasaray'a hiç olmadığı kadar yakın!

Evren Göz ;''Tiote ile anlaşıldı ama Diarra'nın da gelme ihtimali yüksek. Kesin sonuç yarın belli olacak.''

Evren Göz:''Denayer 1 yıl için tekrar kiralanacak. Hafta içi resmiyete dökülmesi bekleniyor.''

Diarra + Tiote + Denayer + Niasse ???

Allah'im brezilya mi
dursun-ozbek-messi-ve-neymari-da-galatasarayda-gorebiliriz_8657198-3680_640x360.jpg

beyler 3 transfer yapabiliriz
1i olmazsa 2 transferde yapabiliriz
2si olmazsa 1 tane yapmış oluruz
hiçbirini de alamayabiliriz.

çok fena duyum aldım yeni

Ne biliyim ya ben dogru kadro planlamasi ile Sneijder'li Galatasaray'i mutlaka Avrupa'da görmek istiyorum.

Bir kere dogru dürüst iyi takim vardi, ama orda Sneijder ve Drogba yeni katilmisti takima, buna ragmen ceyrek final oynadik CL'de.

Muslera, Sneijder, Bruma'li Galatasaray kesinlikle izlemek isterim Avrupa'da. Olacaksada AL olsun.

Gelecek yıl izlersin o zaman Şampiyonlar Ligi'nde.

Bu takima önlibero ve forvet lazim, hadi lass veya tiote geldi diyelim, ikisi birden gelse donk'un gitmesi lazim , cok karisik bir durum, bence sadece tiote gelecek... ama diarra ile ilgili hala olumlu haberler var, cozemedim gitti.

Forvet'e de niasse geldi diyelim

Denayer de buyuk ihtimal gelecek... Denayer Serdar Chedjou Semih Hakan Donk, 6 stoper ile ne yapacagiz la

Ulan Hamza nefretimsin mahvettin geçen sezon takımı brumayi göndermen klanic e Klonplayanka gignac a maxi pereira ya veto vermen akıl alır gibi değil

Ali Can Yaycılı ‏@ac_yaycili 42 min.42 minuten geleden
Diarra ve Tiote'yi sakın karıştırmayın birbirine. İkisi de olabilir, ikisinden biri de olabilir. İkisi de olmayabilir. Yarın büyük gün.

Niasse ile ilgili soru uzerine:

Ali Can Yaycılı ‏@ac_yaycili 41 min.41 minuten geleden
büyük ihtimalle...

Nasıl ikisi de olmayabilir ya?
Adam gelmiş İstanbul'a. Bu saatten sonra nasıl olmayabilecek. Anlaşılmasa niye gelsin?

Bu takima önlibero ve forvet lazim, hadi lass veya tiote geldi diyelim, ikisi birden gelse donk'un gitmesi lazim , cok karisik bir durum, bence sadece tiote gelecek... ama diarra ile ilgili hala olumlu haberler var, cozemedim gitti.

Forvet'e de niasse geldi diyelim

Denayer de buyuk ihtimal gelecek... Denayer Serdar Chedjou Semih Hakan Donk, 6 stoper ile ne yapacagiz la

Donk kasımpaşa, Semih de yedek kulube yolcuları.
Semih anca Tr kupasında oynar zaten

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt