Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gaza gelmeyin arklar

Sezon daha yeni başladi

Kimin şampiyon olacagi hiç belli degil

Muhtemelen bjk ye 4 de 4 ile gideceğiz ordan puani alirsak ilk yariyi onde kapatiriz zaten digerlerinin avrupa maclari baslicak sonra. Bide diarra tiote forvet denayer geldimi keyf modunda takiliriz artik

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aziz önce kendine lens alsın gözlüğünü atsın.

Hakan Kutlu, Umut'u istiyoruz dedi.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boyle gerizekalida olsa hizli bir futbolcu lazim bize ya. Rakip defansta kirmizisi olan varsa sahaya sokarsin kirmizi kart

Fener ne sow'a ne de kulubune para odemem demia oha lan olaya bak oyle dunya mi var lan. besiktas ve biz esek.gibi dorvet aliyoruz madem odenmeyecek bu iki takim salca olsun.

Amaaa isin icerisinde yuzyilin en buyuk yavsakligi donunce.sirf ffp ayagina takipsiz paranin(karsiligi kara paradir) dondugu transfer olunca boyle oluyor iste.

Niasse açıklama yapmış beyaz futbola . Kesin röportaj dediği de gelmek isterim ama görüşme olmadı diyecek. Reyting kasma işte

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şuan arkadaşlarımla tartışıyorum daha mayıs ayında seneye fener ilk 5 e giremez dedim hepsi hakaret etmişti şuanda iddia ediyorum ilk 3 e giremez diye tartışma sürüyor :D

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forvet: alternatif yok (Poldiyi saymiyorum)
Kanat: Yasin-Poldi
#10: Josue
Orta saha: alternatif yok (Hamit muzmin sakat ve Donk yetersiz)
Sol bek: alternatif yok (Balta sol bekte yeterli degil)
Stoper: Semih, Koray, Chedjoue veya Hakandan birisi (Serdar Aziz ilk 11e girerse)
Sag bek: Cavanda, Linnes
Kaleci: Cenk

3 mevki için alternatifimiz yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt